12 juni 2018 Speltips inför Maximilian Marterer - Viktor Galovic atp stuttgart

Speltips Cristian Garin – Nick Kyrgios 6/7: Wimbledon

Cristian Garin är underdog när han ställs mot Nick Kyrgios i kvartsfinalen av Wimbledon 2022. Matchen spelas onsdagen den 6 juli med start från kl 14:30.

Chilenaren Cristian Garin är just nu rankad som nummer 43 i världen, men det var inte så länge sedan som han låg bland de 20 bästa. Att han har en hög nivå i sig visade han, om inte annat, i måndagens stora rysare mot australiensaren Alex de Minaur i Wimbledons fjärde runda.

Det blev en mycket jämn och välspelad match som Garin till slut vann efter att ha avgjort femte set i tiebreak. 26-åringen Cristian Garin är mest känd som en skicklig grusspelare, men visade här att han är ytterst kapabel även på gräs, Nu är han alltså klar för sin första kvartsfinal i en Grand Slam-turnering.

Här väntar så ännu en australiensare vid namn Nick Kyrgios och han gäller som klar favorit inför den här matchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnare än förväntat

Nick Kyrgios har bjudit på hela sitt register i årets Wimbledon och måste nu ses som en outsider till att kunna hela vägen. Han har visserligen varit illa ute i ett par matcher, men hela tiden har han lyckats höja sig när det krävs som mest. Därtill har hans serve varit enorm.

I måndags dunkade han in 35 serve-ess när han slog ut amerikanen Brandon Nakashima efter en femsetare. I omgången dessförinnan besegrade han Stefanos Tsitsipas med 3-1 i set i en match som blev stökig, som det ofta blir när Kyrgios är involverad.

Nick Kyrgios är rankad som nummer 40 i världen, men hans högstanivå är oomtvistad. Han har de senaste månaderna sett allt vassare ut och nu gäller han alltså som klar favorit att ta sig till en semifinal i Wimbledon. Ett spel på att Kyrgios vinner ger endast omkring 1.25 gånger insatsen.

Den stora frågan vad gäller Kyrgios är nog hur länge hans fysik håller. Han hade smärtor i axeln under matchen mot Nakashima och vilan är kort inför den här kvartsfinalen. Om Cristian Garin kan knipa ett av de två första seten är det inte otänkbart att han kan vara den starkare i det långa loppet. Han såg i alla fall oförskämt fräsch ut i femte set i måndags.

Både Garin och Kyrgios är i storform och kan den förstnämnde nöta på med samma frenesi som mot De Minaur så tror jag faktiskt att han en liten chans här. Mitt spel blir att det kommer spelas över 3.5 set till 1.71 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3.5 set
Odds: 1.71
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:30, onsdag 6 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: