Speltips Crystal Palace – Arsenal 5/8: Premier League-premiär

Axel Sjödin Publicerat: 5 August 2022

Premier League drar äntligen igång igen under fredagskvällen då Crystal Palace välkomnar Arsenal till Selhurst Park.

Crystal Palace - Arsenal

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda klubbarna har förstärkt inför säsongen, men främst så är det Arsenal som har rustat inför den nya säsongen. Långtidsprojektet med Mikel Arteta fortsätter och han har nu haft ytterligare tid att arbeta med laget och har fått säga sitt i sommarens värvningar. Arsenal ska vara starka nog att på riktigt utmana för en plats i topp fyra i år.

Alexandre Lacazette är egentligen den enda spelaren som har lämnat som är värd att notera, men Arsenal har inte sparat in på den tilltänkta ersättaren Gabriel Jesus. De har även förstärkt med Gabriel Jesus lagkamrat från City i form av vänsterbacken Oleksandr Zinchenko och den offensiva mittfältaren Fábio Vieira från Porto.

Sammanlagt har de pungat ut en hel del för att spetsa en trupp som redan såg bra ut under långa stunder i fjol och som överträffade förväntningarna då de var med och utmanade om Champions League-placeringarna och länge hade ett guldläge att lägga beslag på fjärdeplatsen. Det de inte satsade i januari har de nu lagt ut under sommaren istället.

Under försäsongen så har Arsenal sett riktigt vassa ut då de slog Chelsea med 4-0 och Sevilla med 6-0. För mycket ska såklart inte läsas in i dessa resultat, men det är såklart ett positivt tecken för Gunners.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Crystal Palace tog ett kliv framåt i fjol

Det finns förhoppningar om att Crystal Palace kan bygga vidare på en någorlunda framgångsrik säsong under Patrick Vieira i fjol, då de tog sig till semifinal i FA-cupen och slutade kring mitten av tabellen.

Crystal Palace avslutade säsongen starkt i våras med en fin obesegrad hemmasvit där bland annat Arsenal besegrades med 3-0. Riktigt så mycket vågar de nog inte hoppas på nu, men även Crystal Palace har som sagt förstärkt truppen något genom att hämta in Cheick Doucouré från succélaget Lens och Chris Richards från Bayern München.

Med tanke på den konkurrens det är i Premier League så kommer det nog vara svårt för Crystal Palace att hoppas på något mer än en placering runt mitten av tabellen, men de lär fortsatt vara ett tufft lag att möta även i år, inte minst på Selhurst Park.

Med tanke på hur bra Arsenal har sett ut under försäsongen så är det dock svårt att inte haka på det tåget. Vi krånglar inte till spelet här och kör helt enkelt på en Arsenal-vinst för 1.86 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Arsenal vinner
Odds: 1.86
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: