Speltips Daniil Medvedev – Aslan Karatsev 22/6: ATP Mallorca

Världsettan Daniil Medvedev ställs mot sin landsman Aslan Karatsev i den andra omgången av ATP 250-turneringen Mallorca Open. Matchen spelas på tisdag den 22 juni 2022 med start från kl 14:00.

ATP 250-turneringen Mallorca Open som spelas på gräs är i sin linda och har lockat en del intressanta namn. Inte minst så är den nyblivne världsettan och regerande mästaren i Mallorca, Daniil Medvedev, på plats för att försvara sin titel.

Den 26-årige ryssen kommer från Halle Open där han föll i finalen mot Hubert Hurkacz. Den finalförlusten till trots innebar att Medvedev klev upp på förstaplatsen på ATP-rankingen inför den här turneringen.

Daniil Medvedev går nu in i Mallorca Open i den andra omgången och ställs där mot Aslan Karatsev som han har minusstatistik emot.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Karatsev i inbördes möten

Aslan Karatsev är rankad som nummer 43 i världen och kommer från en seger med 2-1 i set mot hemmaspelaren Jaume Munar i den första omgången av Mallorca Open.

Den 28-årige ryssen har annars ett par sämre månader bakom sig. I de tre senaste turneringarna har han blivit utslagen redan i den första omgången. I Halle föll han direkt mot Karen Kachanov och dessförinnan åkte han ut mot Dominic Stricker i Stuttgart.

Men mot Daniil Medvedev har Aslan Karatsev faktiskt besegrat sin två år yngre landsman i de tre senaste mötena. Visserligen spelade de två första så sent som 2014 och 2016. Senast de möttes var i Rom för drygt ett år sedan och då vann Karatsev i två raka set.

Trots det gäller Medvedev som klar favorit inför den här matchen. Ett spel på att världsettan vinner matchen ger endast omkring 1.11 gånger insatsen.

Det mesta talar naturligtvis för att Medvedev kommer att vinna den här matchen. Men det här är två spelare som känner varandra väl och det kan alltid vara lurigt ur favoritens perspektiv.

Jag tror att Karatsev, i viss mån, kan komma att störa Medvedev här och mitt spel blir Karatsev +4.5 (game handicap) till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Karatsev + 4.5 (game handicap)
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 14:00, onsdag 22 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: