Speltips Daniil Medvedev – David Goffin 15/6: ATP Halle

Daniil Medvedev är stor favorit när han ställs mot David Goffin i den första rundan av ATP 500-turneringen Halle Open. Matchen spelas onsdagen den 15 juni 2022 med start från kl 12:00.

I väntan på Wimbledon är Halle Open en grästurnering som lockar stora delar av tenniseliten. Fransmannen Ugo Humbert är regerande mästare i den här ATP 500-turneringen som spelas i Halle i Tyskland.

Ryssen Daniil Medvedev är rankad som nummer två i världen och seedad etta i Halle Open. Han kommer senast från grästurneringen i Hertogenbosch där han tog sig till final. Där blev det dock förlust mot hemmaspelaren Tim van Rijthoven i två raka set. Fram till finalen hade Medvedev inte tappat ett enda set.

Franska Öppna blev ingen succé för den 26-årige ryssen. Där åkte han ut mot Marin Cilic i den fjärde omgången.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Favoriten håller

Den 31-årige belgaren David Goffin är för närvarande rankad som nummer 39 i världen. Han har som bäst varit uppe på en sjunde plats på världsrankingen men har tappat en del sedan dess.

Goffin spelade senast i Franska Öppna där han tog sig till den tredje omgången. Där föll han så mot polacken Hubert Hurkacz i tre raka set.

Daniil Medvedev och David Goffin möttes senast 2019 och det året ställdes de mot varandra hela fyra gånger. Medvedev vann då tre av dessa fyra möten, men på gräs i Wimbledon var det belgaren som segrade med 3-2 i set.

Det är emellertid Daniil Medvedev som gäller som klar favorit inför den här matchen. Ett rakt spel på att han vinner matchen ger endast omkring 1.20 gånger insatsen.

Den nästan två meter långe ryssen har förstås en räckvidd som den betydligt kortare Goffin inte kan mäta sig med. Belgaren vann visserligen när de senast möttes på gräs, men Medvedev gjorde det bra på gräset i Hertogenbosch förra veckan och bör ha goda chanser till vidare avancemang här.

Jag tror att Goffin får svårt att hänga med när Medvedev drar igång sina kanonader och mitt spel blir Medvedev -1.5 (asian handicap) till 1.63 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Medvedev -1.5 (asian)
Odds: 1.63
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:00, onsdag 15 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: