Speltips Danmark – Finland 12/7: Måstematch

Martin Efvergren Publicerat: 12 July 2022

Danmark och Finland är båda pressade att vinna när de ställs mot varandra i den andra rundan av gruppspelet i dam-EM 2022. Matchen spelas tisdagen den 12 juli 2022 med avspark kl 18:00.

Danmark – Finland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark och Finland var underdogs i grupp B och ingen av dem lyckades skrälla i premiäromgången. Nu är de båda pressade att vinna om de ska ha någon chans till avancemang.

Danmark var visserligen nederlagstippade mot Tyskland i fredags, men man hade nog hoppats på att kunna knipa åtminstone en poäng. Så blev inte fallet och danskorna var aldrig ens nära att kunna störa ett Tyskland som övertygade stort.

Danmarks matchplan fungerade inte alls utan tyskorna kom i våg efter våg. Lars Söndergaards landslag har kortpassningsinriktad spelidé, men kvaliteten och tempot var för lågt och de fastnade gång på gång i Tysklands presspel. Matchbilden passade Tyskland perfekt och Danmark lyckades inte förändra den då man föll rättvist med klara 4-0.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark är stora favoriter

Finland fick en drömstart på EM då Linda Sällström rann igenom och gjorde 1-0 i deras första anfall i matchen mot guldtippade Spanien. En chockstart för spanjorskorna, men de fick ingen panik utan kunde successivt mala ner Finland.

Finländskorna kämpade väl och försvarade sig med i stort sett hela laget, men utmaningen visade sig bli dem övermäktig den fina starten till trots. Anfallsmässigt skapade man inte speciellt mycket mer och i stora delar var det spel mot ett mål när Spanien vände och vann med 4-1.

Nu väntar så ett nordiskt derby där förutsättningarna, i princip, är vinna eller försvinna. Att döma av premiäromgången kommer både Danmark och Finland få det tufft i sina sista matcher i det här gruppspelet.

Danmark gäller emellertid som klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på att danskorna vinner ger endast omkring 1.36 gånger insatsen.

Danmark kan bättre än vad man presterade i premiären mot Tyskland, men jag tar inte för givet att de kommer vinna enkelt här. Finland har minst att förlora och kommer säkerligen kunna stå emot bättre än vad man gjorde mot Spanien.

Anfallsspelet övertygade inte hos något av lagen senast och jag tror att det här kommer att bli en mer tillknäppt tillställning trots att båda lagen behöver vinna. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 2.00 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, tisdag 12 juli 2022
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: