18 november 2019 Irland Danmark Speltips

Speltips Danmark – Kroatien 10/6: Fördel hemmalaget

Danmark går för tredje raka segern när man tar emot Kroatien i den tredje omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas fredagen den 10 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Danmark har ytterligare befäst sin position som ett av världens främsta landslag under inledningen av Nations League. Efter två spelade matcher mot toppmotstånd på bortaplan har man skaffat sig ett utmärkt läge före att vinna gruppen.

Man inledde förra fredagen med en imponerande skalp i Paris. Frankrike formerade en ruggigt stark startelva men Danmark stod upp väl och kunde vända ett underläge till seger med 2-1 efter två mål av Cornelius där det avgörande kom i den 88:e minuten.

I måndags väntade så en ny bortamatch mot Österrike och Kasper Hjulmand valde då att rotera en del i startelvan. Men Danmark har en fin bredd och återigen visade man styrka i slutskedet av matchen. Precis som mot Frankrike kunde sätta avgörande 2-1 i slutminuterna, den här gången signerat Stryger Larsen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark bärs fram på Parken

Zlatko Dalic och hans Kroatien saknar inte direkt rutin och kontinuitet. De är ett väl sammansvetsat lag som framförallt har hållit en väldigt hög lägstanivå under lång tid. Men i den första matchen av detta Nations League var man, för ovanlighetens skull, inte helt påkopplade. Man föll då med klara 3-0 hemma mot Österrike och det var Kroatiens första förlust sedan uttåget ur EM i somras mot Spanien.

I måndagens möte på hemmaplan mot Frankrike stod kroaterna för en mer solid insats, men det ska då sägas att det var ett helt annat Frankrike än det som Danmark ställdes mot. Gästerna formerade en klart reservbetonad elva medan Kroatien hade fått in Luka Modric som inte startade mot Österrike. Matchen slutade 1-1 efter att Kramaric kvitterat på straff i den 83:e minuten.

Danmark och Kroatien möttes senast i VM 2018 och det var då kroaterna som gick segrande efter straffsparksläggning. När de nu möts igen är det dock Danmark som gäller som favoriter.

Danmark spelar med ett oerhört självförtroende och även om de var bra i EM i somras är känslan att de är än bättre nu. I VM-kvalet var de omutliga och hemma på Parken är de starka och lär ha ett enormt stöd i ryggen denna fredagskväll. Jag finner därför stor anledning att tro att Danmark kommer vinna den här matchen. Mitt spel blir att Danmark vinner till 1.95 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark vinner
Odds: 1.95
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, fredag 10 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: