18 november 2019 Irland Danmark Speltips

Speltips Danmark – Österrike 13/6: Fördel hemmalaget

Gruppettan Danmark gästas av Österrike i den fjärde omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas måndagen den 13 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Danmark fick en lysande start på Nations League med två tunga skalper på bortaplan. När de sedan vände hem till Parken blev det dock förlust, men man toppar gruppen med sina sex poäng. Två poäng efter ligger Österrike och Kroatien medan Frankrike är sist med sina två inspelade poäng.

Danmark ställdes mot ett, på pappret, starkt Frankrike i premiären, men lyckades ändå komma därifrån med tre poäng. Detta efter att man vänt 1-0 till seger med 2-1. Samma resultat blev det sedan när bortaresan styrde vidare till Österrike. Precis som mot Frankrike satte danskarna det avgörande 2-1-målet i slutminuterna.

I fredagens hemmamatch mot Kroatien tog dock Danmarks segertåg stopp. Kroaterna försvarade sig väl genom hela matchen och i mitten av andra halvlek satte de det avgörande 1-0-målet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark studsar tillbaka

För Österrikes del blev detta Nations League en nystart i och med att Ralf Rangnick var helt färsk på förbundskaptensposten. Hans tillträde gav också en omedelbar positiv effekt då man svarade för en imponerande insats borta mot Kroatien i premiären. Man vann den svåra bortamatchen med klara 3-0 och en bättre start hade nog Rangnick inte kunnat önskat sig.

Därefter fick man inte samma fina utdelning då man tog Danmark i den andra matchen, som alltså slutade med en 2-1-förlust. I fredags svarade man sedan återigen för en bra insats då man tog emot Frankrike. Man såg då ut att gå mot en seger men inhopparen Mbappé kunde kvittera till slutresultatet 1-1 i den 83:e minuten.

Österrike och Danmark känner varandra väl vid det här laget. De möttes ju i måndags och därtill tillhörde de samma grupp i VM-kvalet. Danmark vann då båda mötena och kommer därmed med tre raka segrar som lär ge dem ett visst mentalt övertag här.

Trots förlusten i fredags har Danmark skaffat sig ett utmärkt läge att vinna den här gruppen. Energin tröt något mot Kroatien, men det är en problematik som alla lag brottas med i och med det täta matchandet.

Kasper Hjulmand har etablerat ett stabilt grundspel över tid, vilket Rangnick av naturliga skäl inte hunnit göra. Det tror jag kommer bli en avgörande faktor här. Mitt spel blir en rak etta, att Danmark vinner till 1.94 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark vinner
Odds: 1.94
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, måndag 13 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: