Speltips David Goffin – Cameron Norrie 5/7: Fördel Norrie

Martin Efvergren Publicerat: 5 July 2022

Cameron Norrie är klar favorit inför mötet mot David Goffin i kvartsfinalen av Wimbledon 2022. Matchen spelas tisdagen den 5 juli med start från kl 14:30.

David Goffin – Cameron Norrie

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den erfarne belgaren David Goffin är rankad som nummer 58 i världen och har visat prov på sina kvaliteter i årets Wimbledon. Det har alltså burit ändå fram till en kvartsfinal och frågan är om 31-åringen har ännu mer i sig.

Goffin kommer nu från en tuff batalj mot amerikanen Frances Tiafoe. Matchen avgjordes först i femte set där tre av av seten slutade 7-5 och ett gick till tiebreak. Det var oerhört jämnt hela vägen men belgaren visade rutin och mental styrka då han vann med 7-5 i femte set.

Dessförinnan hade David Goffin slagit ut fransmannen Ugo Humbert med 3-1 i set. De två första matcherna vann han i tre raka set mot Albot och Baez.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrie har piggare ben

Hemmahoppet Cameron Norrie är visserligen född i Sydafrika men har en skotsk pappa och en walesisk mamma och tävlar således för Storbritannien. Den vänsterhänte 26-åringen är rankad som nummer 12 i världen och har övertygat så här långt i Wimbledon.

Norrie kommer nu från två raka tresetsmatcher mot amerikanerna Steve Johnson och senast Tommy Paul. I söndags slog han Paul med setsiffrorna 6-4, 7-5, 6-4 och dessförinnan vann han med 6-4, 6-1, 6-0 mot Johnson.

Cameron Norrie gäller nu som klar favorit inför den här kvartsfinalen mot David Goffin. Ett rakt spel på att britten vinner ges till ett odds omkring 1.41.

Norrie har en högre nivå i sig än vad Goffin har och bör ha goda chanser att sig vidare till semifinal. Båda har visat fin form så här långt, men Goffin har en betydligt tuffare match i benen än vad Norrie har. Det är ytterligare en aspekt som talar till hemmaspelarens fördel.

Britten är som jag ser det rättmätig favorit och mitt spel blir Cameron Norrie -1.5 (set handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norrie -1.5 (set handicap)
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 14:30, tisdag 5 juli 2022
TV:  eurosport logo
Stream:  Discovery+

Jämför odds: