18 oktober 2018 DC United Toronto Speltips

Speltips DC United – Nashville 25/6: Formsvagt hemmalag

Ett formsvagt DC United i stort poängbehov tar emot Nashville SC i MLS. Matchen spelas lördagen den 25 juni 2022 med avspark kl 23:00 svensk tid.

D.C. United har bara tagit två poäng på de fem senaste matcherna i MLS och behöver nu vända den negativa trenden. Efter 14 spelade matcher har man tagit 14 poäng och därmed ligger man näst sist i Eastern Conference.

När Major League Soccer förra helgen återstartade efter ett par veckors uppehåll ställdes DC United mot Chicago Fire på bortaplan. Man föll då med 1-0 efter att hemmalaget avgjort matchen i slutskedet. Strax innan uppehållet föll man med 4-1 borta mot New York RB.

Washington-laget DC United har hamnat på efterkälken och tränare Hernan Losado, som tog över i januari, har därmed inte fått någon vidare start.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Nashville SC tillhör, till skillnad från DC United, Western Conference i MLS och är där inblandande i toppstriden. Efter 16 matcher har man tagit 23 poäng, vilket ger en sjätte plats i den jämna och något haltande tabellen.

Nashville SC hade en positiv trend innan uppehållet, men fick ingen lyckad återstart den gångna helgen. Man föll då med 2-1 på hemmaplan mot Sporting KC. Dessförinnan hade man vunnit tre och kryssat två av de fem föregående matcherna om vi räknar in en cup-match.

DC United och Nashville SC möttes senast i Washington i höstas och det slutade då mållöst. Mötet i Nashville dessförinnan blev emellertid betydligt målrikare då hemmalaget vann den matchen med 5-2.

Förutsättningarna inför den här matchen är jämna. Hos spelbolagen gäller DC United som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.28 gånger insatsen.

DC United behöver börja vinna matcher igen och på hemmaplan lär man komma ut framåtlutade med tre poäng som den enda målsättningen. Nashville lär inte heller komma till den här matchen för att parkera bussen utan jag tror på en relativt öppen matchbild.

DC United kan bättre än vad man har visat på sistone, men man har släppt in 24 mål på 14 ligamatcher och defensiven är ett problem. Mitt spel blir att båda lagen gör mål i den här matchen till 1.76 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, lördag 25 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: