9 augusti 2018 Felix Auger Aliassime Daniil Medvedev speltips Rogers Cup

Speltips Diego Schwartzman – Jack Draper 22/6: ATP Eastbourne

Argentinaren Diego Schwartzman ställs mot hemmahoppet Jack Draper i den andra omgången av ATP 250-turneringen Rothesay International Eastbourne. Matchen spelas på tisdag den 22 juni 2022 med start från kl 12:00.

I Eastbourne på den engelska sydkusten har nyligen ATP 250-turneringen Rothesay International Eastbourne som spelas på gräs inletts. På tisdagen stundar ett intressant möte mellan engelsmannen Jack Draper och argentinaren Diego Schwartzman där hemmaspelaren gäller som favorit trots en klart lägre ranking.

Diego Schwartzman är rankad som nummer 15 i världen och går nu in i den här turneringen i den andra omgången. Anledningen till att han inte gäller som favorit i den här matchen har främst att göra med underlaget gräs som inte är Schwartzmans bästa kategori.

Argentinaren kommer från grästurneringen i Queens där han åkte ut redan i den första omgången mot amerikanen Sam Querrey som vann i två raka set. Dessförinnan gjorde Schwartzman det betydligt bättre i Franska Öppan där han blev utslagen av Novak Djokovic i den fjärde omgången.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Karatsev i inbördes möten

Det unga hemmahoppet Jack Draper är rankad 108:a i världen, men han trivs på gräs och svarade för en stabil insats i den första rundan. Där besegrade han amerikanen Jenson Brooksby med 6-2, 6-2.

Den 20-årige engelsmannen har annars åkt ut i den andra omgången i de fyra senaste turneringarna. I Queens föll han mot finländaren Ruusuvuori och dessförinnan blev han utslagen av landsmannen Peniston i Surbiton.

Diego Schwartzman är nästan hundra placeringar bättre än Jack Draper på världsrankingen, men det är alltså den sistnämnde som gäller som favorit här.

Den vänsterhänte Draper har en betydligt bättre räckvidd och ett naturligt grässpel medan Schwartzmans kvaliteter inte riktigt kommer till sin rätt på det här underlaget. Det här kan bli en jämn batalj, men jag har svårt att se något annat än att Draper kommer gå segrande. Mitt spel blir att Jack Draper vinner matchen till 1.62 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Draper vinner
Odds: 1.62
Bolag: Expekt
Spelstopp: 12:00, onsdag 22 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: