Speltips Diego Schwartzman – Pablo Carreno Busta 15/7: Båstad Open

Martin Efvergren Publicerat: 15 July 2022

Diego Schwartzman och Pablo Carreno Busta gör upp i kvartsfinalen av Båstad Open 2022 . Matchen spelas fredagen den 15 juli med start från kl 11:00.

Diego Schwartzman – Pablo Carreno Busta

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sedan förhandsfavoriten Casper Ruud oväntat åkt ut direkt är det många om budet vad gäller favoritskapet. Två av de främsta, Diego Schwartzman och Pablo Carreno Busta, ställs nu mot varandra i fredagens kvartsfinalrunda.

Diego Sebastian Schwartzman är rankad som nummer 14 i världen och kunde i onsdags, utan större problem, besegra Elias Ymer i två raka set.

Den 29-årige argentinaren trivs bäst på grus och kommer från ett par sämre turneringar på gräs. I Wimbledon föll han i andra omgången mot Liam Broady och dessförinnan åkte han ut direkt mot Jack Draper i Eastbourne. I Franska Öppna tog han sig däremot fram till en åttondelsfinal där han blev utslagen av Novak Djokovic.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Pablo Carreno Busta är rankad som nummer 18 i världen och gör nu sin tredje match i Båstad Open 2022. Han inledde turneringen med att besegra Stan Wawrinka i två raka set och i onsdags gick han en tuff batalj mot landsmannen Albert Ramos-Vinolas. Carreno Busta förlorade då första set, men lyckades vända till seger efter att ha vunnit de två sista seten med 7-6, 7-5.

Vi har nu att göra med två jämnstarka spelare som båda är erfarna grusspecialister. Senast de möttes var i Barcelona i april och då vann Pablo Carreno Busta i två raka set. Ser vi till spelbolagens oddssättning är det dock Diego Schwartzman som gäller som knapp favorit. Ett spel på argentinaren ger omkring 1.80 gånger insatsen.

Carreno Busta har en mer krävande match i benen medan den relativt kortvuxne Schwartzman fick en enklare resa mot Ymer. Schwartzman har den något högre nivån i sig, men jag räknar med att det här kommer att bli en jämn tillställning mellan två killar som inte ger sig i första taget. Mitt spel blir att det kommer spelas över 2.5 set till 2.32 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 set
Odds: 2.32
Bolag: Expekt
Spelstopp: 11:00, fredag 15 juli 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: