Speltips Djurgården – Värnamo 16/7: Hemmastarka

Martin Efvergren Publicerat: 15 July 2022

Ett formstarkt Djurgårdens IF tar emot ett mer formsvagt IFK Värnamo i Allsvenskan. Matchen spelas lördagen den 16 juli 2022 med avspark kl 17:30.

Djurgården – Värnamo

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter lite mer blandade prestationer under våren ser Djurgården ut att ha hittat stabiliteten. Sedan återstarten efter uppehållet har man vunnit tre raka matcher och står nu på 27 poäng efter 14 matcher. Därmed ligger man på andra plats i tabellen.

Under våren hade man framförallt problem med sitt bortaspel, men i måndags tog man sin andra raka bortaseger då man slog Helsingborg med 2-0 på Olympia. Hemmalaget drog då på sig en utvisning i slutet av första halvlek och Djurgården kunde därefter, utan större problem, säkra sin fjärde raka seger.

Hemma på Tele2 Arena har Djurgården tagit sex segrar och ett kryss i Allsvenskan så här långt och de gäller som klara favoriter inför det här mötet mot IFK Värnamo.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Värnamo prövas på allvar

IFK Värnamo har definitivt bevisat att man kan mäta sig med alla lag i Allsvenskan, men sedan återstarten har man tappat lite av sitt positiva momentum. Man avslutade våren med två raka segrar och hade siktet inställt på att klättra ytterligare i tabellen. Det har dock istället blivit tvärtom då man endast tagit en poäng på de tre senaste matcherna.

Viktiga poäng stod på spel i måndagens bottenmöte mot Gif Sundsvall. Värnamo fick då en drömstart med ett tidigt ledningsmål, men gästerna kunde kvittera i den andra halvleken och matchen slutade 1-1. Därmed är det fortsatt tre poäng ner till Sundsvall på kvalplatsen.

Nu väntar så en tuff utmaning då man ställs mot ett både form- och hemmastarkt Djurgården. Faktum är att Värnamo möter Stockholmslag i de fem kommande matcherna. AIK och Hammarby väntar efter den här omgången och sedan möter man Djurgården och AIK på nytt därefter.

Det är ett tufft schema för lilla Värnamo som nu prövas på allvar. De har visserligen redan slagit Hammarby få Finnvedsvallen och kommer säkerligen fortsätta plocka poäng på hemmaplan. Här tror jag dock att man kommer få svårt att rå på ett Djurgården som ser ut att ha fått alla bitar på plats. Mitt spel blir Djurgården -1 (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården -1 (asian)
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30, lördag 16 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: