Speltips Elfsborg Degerfors

Speltips Elfsborg – Häcken 31/7: Stormatch

Ett sargat Elfsborg tar emot Häcken på Borås Arena i ett möte där de inte har råd att förlora mer.

Elfsborg har varit en av säsongens stora besvikelser hittills och ingenting blev bättre i veckan då de åkte ut ur Conference League-kvalet och numera återigen måste blicka mot Allsvenskan där de befinner sig på den nedre tabellhalvan. Häcken däremot har chansen att ta tillbaka serieledningen från Djurgården då de fortfarande har en match mindre spelad.

Allsvenskan blir svår att rädda för Elfsborgs del och de har numera inte heller något Europaspel att se fram emot. De föll tungt mot norska Molde i ett dubbelmöte där de förlorade båda matcherna med den totala målskillnaden 2-6. De var aldrig nära att hämta sig efter den kollaps som tog plats i första mötet där Molde gjorde fyra mål på en och samma halvlek.

Elfsborgs dåliga säsong är dock svår att förklara, de har spelarmaterialet för att slåss i topp fyra och fortsatt Jimmy Thelin på tränarbänken som har skött det galant under de senaste säsongerna.

Nu tappar de också Simon Olsson som har sålts till Heerenveen, men oavsett så hade han varit avstängd inför den här omgången. De har ofta lyckats kryssa mot toppmotstånd i allsvenskan hittills i år, men frågan är om de kan återhämta sig efter veckan i tid.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Kan Häcken gå för titeln?

Gästande Häcken är kanske inte i lika vass form som Djurgården men har genomgående varit väldigt bra i år. De har ett väldigt välfungerande lag som toppas av en stekhet Alexander Jeremejeff som öser in mål och som på egen hand har gjort fler mål än flera klubbar i allsvenskan hittills.

Mycket av snacket kring Häcken har varit kring huruvida de kan behålla honom under sommaren och om de kan satsa på titeln. De har dock sålt Leo Bengtsson till Aris Limassol och Gustav Berggren till Rakow Czestochowa nu på senaste men har förstärkt genom Simon Gustafson. Det återstår att se hur det påverkar Häckens spel framöver.

Deras form är inte lika vass som tidigare, men mot detta Elfsborg så håller jag dem ändå som favoriter. Det gör däremot inte spelbolagen som lutar åt hemmalagets håll. Det är lätt att se hur detta kan sluta i ett kryss, men spelvärdet ligger fortsatt på gästerna här i min mening. Vi tar dock Elfsborgs tendens att kryssa i toppmatchen i beaktning och spelar på Häcken med insatsen tillbaka vid oavgjort för 2.23 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Häcken – Draw no bet
Odds: 2.23
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: