12 juni 2018 Speltips inför Maximilian Marterer - Viktor Galovic atp stuttgart

Speltips Emil Ruusuvuori – Botic van de Zandschulp 30/6: Wimbledon

Det är jämna förutsättningarna inför mötet mellan Emil Ruusuvuori och Botic van de Zandschulp i den andra omgången av Wimbledon. Matchen spelas torsdagen den 30 juni 2022 med start från kl 12:00.

Den 23-årige finländaren Emil Ruusuvuori är rankad som nummer 49 i världen. De senaste åren har han, sakta men säkert, klättrat uppåt på ATP-rankingen men den stora pricken över i:et saknas alltjämt.

I den första omgången av Wimbledon ställdes Ruusuvuori mot japanen Yoshihito som han besegrade med 3-1 i set. Det var en stabil insats av finländaren som kommer från Mallorca Open där han blev utslagen redan i den första omgången mot ryssen Ivashka.

Desto bättre gick det på gräset i Queens dessförinnan. Där tog sig Emil Ruusuvuori till kvartsfinal i vilken han föll mot Marin Cilic. På vägen fram dit hade han bland annat besegrat hemmaspelaren Jack Draper.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Botic van de Zandschulp från Nederländerna är rankad som nummer 25 i världen och är därmed på toppen av sin karriär så här långt. 26-åringen har tagit stora steg framåt de senaste året och kommer från en fin insats i Queens där han tog sig till en semifinal.

I den första omgången av Wimbledon kunde Botic van de Zandschulp, utan större problem, besegra spanjoren Feliciano Lopez i tre raka set.

Emil Ruusuvuori och Botic van de Zandschulp möttes senast i Hertogenbosch och det var då, lite oväntat, finländaren som slog hemmahoppet van de Zandschulp med 4-6, 6-2, 6-1.

På så vis är det fördel Ruusuvuori, men hos spelbolagen är det van de Zandschulp som gäller som knapp favorit. Ett spel på att nederländaren vinner ger omkring 1.77 gånger insatsen.

Botic van de Zandschulp är rättmätig favorit, men Emil Ruusuvuori lär bjuda på tufft motstånd även den här gången. Jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en mycket batalj som mycket väl kan komma att gå till fem set. Mitt spel blir att det kommer spelas över 38.5 game till 1.78 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 38.5 game
Odds: 1.78
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:00, torsdag 30 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: