14 november 2019 England Montenegro Speltips

Speltips England – Tyskland 26/9: Rivalmöte

Gruppjumbon England tar emot Tyskland i den sista omgången i gruppspelet av Nations League. Matchen spelas måndagen den 26 september 2022 med avspark kl 20:45.

Högst oväntat är det Ungern som toppar den här gruppen i Nations League före storheterna Tyskland, Italien och England. Inför den sista omgången är Tyskland och England trea och fyra i gruppen där de förstnämnda som bäst kan bli tvåa.

För Englands del ser läget ännu dystrare ut då det redan står klart att man kommer att sluta sist i gruppen. Det innebär också att man kommer att degraderas till B-divisionen i nästa upplaga av Nations League.

I fredags ställdes England mot Italien på bortaplan och även om prestationen var ett litet steg i rätt riktning så räckte det inte till någon poäng. Gästerna föll med 1-0 och står därmed kvar på två inspelade poäng. Det enda som gäller något nu är prestigen som det innebär att möta rivalerna Tyskland.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt målsnålt

Detta Nations League har inte heller blivit någon succé för Tyskland. Det står definitivt klart sedan man på fredagskvällen föll med 1-0 hemma mot Ungern. Därmed har Tyskland inte någon chans att knipa semifinalplatsen då man är fyra poäng efter gruppettan Ungern.

Hansi Flicks manskap hade inte någon bra dag på jobbet i en match där ungrarna såg mer påkopplade ut från start. Gästerna tog också rättvist ledningen efter en dryg kvart och kunde sedan hålla det resultatet ända in i kaklet.

När Tyskland och England senast möttes i Munchen blev det en jämn tillställning. Tyskarna såg dock ut att gå mot segern, men i slutminuterna kunde Harry Kane kvittera på straff.

När de nu möts igen är det inte så mycket mer än heder och ära som står på spel. Inget av lagen är speciellt nöjda med vad man har presterat hittills och de har fått utstå en hel del kritik. Mest pressad är troligen Gareth Southgate som nu behöver ett bra besked inför det VM som stundar.

Det har varit väldigt målsnålt i den här gruppen så här långt och jag finner anledning att tro att det kommer fortsätta på det viset här. Självförtroendet är inte på topp hos något av lagen och det är troligt att man kommer att rotera en hel del i startelvorna, vilket troligen inte kommer förbättra tajmingen i det offensiva spelet. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.71 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 26 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: