19 juli 2018 Mikael Ymer Fabio Fognini speltips ATP Båstad

Speltips Federico Coria – Andrey Rublev 14/7: Favoriten håller

Argentinaren Federico Coria är stor underdog inför mötet mot ryske Andrey Rublev i Båstad Open. Matchen spelas torsdagen den 14 juli med start från kl 11:00.

Årets Båstad Open har lyckats attrahera ett flertal toppnamn och ett av dessa är världsåttan Andrey Rublev. Han går nu in i turneringen som stor favorit mot argentinaren Federico Coria.

Federico Coria är rankad som nummer 65 i världen och har redan spelat en match i Båstad. Han besegrade då landsmannen och namnen Federico Delbonis med 2-1 i set i tisdags. Coria förlorade då första set blankt men vände och vann de två sista seten med 6-4, 6-4.

30-åringen Coria kommer senast från turneringen i Braunschweig där han blev utslagen av Henri Laaksonen i kvartsfinalen. Dessförinnan hade han åkt ut i första rundan av Wimbledon.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båstad Open 2022

Ryssen Andrey Rublev tilläts inte att delta i Wimbledon på grund av sin nationalitet och spelade därför sin senaste turnering i Halle. Där blev han något oväntat utslagen direkt av Nikoloz Basilashvili.

På Roland Garros grus gick det dock desto bättre för Rublev då han tog sig fram till en kvartsfinal där han föll mot Maric Cilic i en femsetare.

Den 24-årige världsåttan har nu fått vila från spel i ett par veckor och kom till Båstad Open som andrahandsfavorit efter Casper Ruud om vi ser till spelbolagens oddssättning. Då Ruud åkte ut direkt i första matchen är det nu Rublev som gäller som huvudfavorit. Rublev gäller förstås också som stor favorit inför den här matchen där ett rakt spel på ryssen endast ger omkring 1.26 gånger insatsen.

Både Federico Coria och Andrey Rublev trivs med gruset som underlag, men det råder ingen tvekan om vem som har den högsta nivån i sig. Rublev behöver inte sällan kämpa med sitt svajiga humör och det är väl möjligen det enda som inte talar för att han kommer vinna den här matchen utan större problem.

Jag har svårt att se något annat än att Rublev tar det här i två raka set. Mitt spel blir därför Andrey Rublev -1.5 (set handicap) till 1.77 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rublev -1.5 (set handicap)
Odds: 1.77
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 11:00, torsdag 14 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: