4 juli 2017 Dudi Sela Marcel Grannolers speltips Wimbledon

Speltips Filip Krajinovic – Nick Kyrgios 30/6: Jämnare än förväntat

Serben Filip Krajinovic gäller som underdog mot australiensaren Nick Kyrgios i den andra omgången av Wimbledon. Matchen spelas torsdagen den 30 juni 2022 med start från kl 12:00.

Filip Krajinovic är rankad som nummer 31 i världen och ser ut att ha prickat gräsformen lagom till Wimbledon.

Serben svarade för en fin insats i Queens där han tog sig hela vägen fram till finalen. Där föll han mot Matteo Berrettini, men Krajinovic ska ändå vara nöjd med prestationen. På vägen fram till finalen slog han ut, bland andra, kroaten Cilic och hemmaspelaren Peniston.

I den första omgången av Wimbledon i tisdags blev det emellertid en rejäl holmgång då han ställdes mot tjecken Lehecka. Krajinovic avgjorde till slut matchen i femte set och setsiffrorna skrevs till 5-7, 6-4, 6-7, 7-6, 6-4.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Krajinovic kan störa

Den hetlevrade australiensaren Nick Kyrgios är på väg uppåt igen då han har klättrat upp till en 40:e plats på ATP-rankingen. I Halle Open för ett par veckor sedan svarade han för flera fina prestationer då han tog sig till semifinal. Där föll han mot den slutlige vinnaren Hurkacz med 2-1 i set.

Kyrgios högstanivå är oomtvistat väldigt hög men detsamma kan sägas om hans dalar som inte sällan innefattar utbrott mot domare. Precis så såg det även ut då han, med nöd och näppe, lyckades besegra wild card-spelaren Paul Jubb i den första omgången av Wimbledon.

Trots att den 27-årige australiensaren dunkade in hela 30 serve-ess blev det en väldigt jämn match som avgjordes först i femte set. Nick Kyrgios vann till slut matchen med 3-6, 6-1, 7-5, 6-7, 7-5.

Kyrgios gäller nu som klar favorit inför det här mötet mot Krajinovic. Ett rakt spel på att australiensaren vinner ger omkring 1.32 gånger insatsen.

Båda spelarna kommer alltså från varsin femsetare i tisdags och jag finner anledning att tro att även det här kan bli en jämn batalj. Kyrgios lever mycket på sin fina serve, men Krajinovic är rutinerad och smart och kommer säkerligen kunna störa den mer svajige Kyrgios.

Mitt spel blir att det kommer spelas över 37.5 game i den här matchen till 1.79 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 37.5 game
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 12:00, torsdag 30 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: