15 november 2019 Finland Liechtenstein Speltips

Speltips Finland – Bosnien-Hercegovina 4/6: Jämna förutsättningar

Finland gästas av Bosnien-Hercegovina i den första omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas lördagen den 4 juni 2022 med avspark kl 18:00.

Finland och Bosnien-Hercegovina är kvalificerade för B-divisionen av Nations League och har där hamnat i en grupp tillsammans med Montenegro och Rumänien.

Finland stod upp på ett bra sätt i förra sommarens EM och har sedan dess även gjort det bra i VM-kvalet. Man kunde förstås inte rå på Frankrike som vann gruppen, men man kämpade väl mot Ukraina i kampen om andraplatsen.

Inför den sista omgången hade man fortsatt chansen att bli tvåa, men man föll då på hemmaplan mot Frankrike med 2-0. Det innebar att Ukraina knep andraplatsen med en poängs marginal.

Sedan dess har finnarna spelat två träningsmatcher på hemmaplan. Senast föll man med 2-0 mot Slovakien och dessförinnan spelade man 1-1 mot Island.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrika möten i VM-kvalet

Bosnien-Hercegovina var i samma grupp som Finland i VM-kvalet, men lyckades inte utmana om ett vidare avancemang. Bosnierna tog bara sju poäng på sina åtta matcher vilket var fyra poäng sämre än Finland som blev trea i gruppen.

Det första mötet mellan Finland och Bosnien-Hercegovina som spelades för drygt ett år sedan i Finland slutade 2-2. När de sedan möttes i Bosnien i november förra hösten var det Finland som vann med 3-1 och det trots att man fått Jukka Raitala utvisad redan efter 37 minuter.

Att Bosnien-Hercegovina inte lyckades vinna den matchen även om man var en man mer i stora delar var ett misslyckande och sedan dess har man bytt förbundskapten. Sedan januari leds laget av bulgaren Ivaylo Petev. Han har nu gjort två träningsmatcher på posten i vilka man förlorat mot Georgien samt vunnit mot Luxemburg.

Det är jämna förutsättningar inför den här matchen och ser vi till oddssättningen är det nästan helt jämnt. Båda lagen ger runt 2.65 som vinnare.

Spelbolagen lutar också åt att det kommer att bli målsnålt. Markku Kanerivas Finland är solida och välorganiserade och på så vis finns det anledning att tro på en tillknäppt tillställning.

Ser vi till de två mötena i VM-kvalet så talar de däremot för motsatsen. Båda matcherna blev då öppna och målrika. Bäst spelvärde finner jag i att det kommer göras ett par mål även den här gången. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.96 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, lördag 4 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: