Speltips Finland – Montenegro 7/6: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 7 June 2022

Finland gästas av Montenegro i den andra omgången av gruppspelet i B-divisionen av Nations League. Matchen spelas tisdagen den 7 juni 2022 med avspark kl 18:00.

Finland – Montenegro

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Finland och Montenegro är kvalificerade för B-divisionen av Nations League där de övriga två lagen i gruppen är Rumänien och Bosnien-Hercegovina.

Finland inledde med att ta emot Bosnien-Hercegovina i lördags och det blev, som väntat, en jämn batalj. Finnarna såg emellertid ut att gå mot en 1-0-seger efter att Teemu Pukki givit dem ledningen på straff i den 45:e minuten. Bosnien-Hercegovina skulle dock komma att få sista ordet då de lyckades kvittera till 1-1 på tilläggstid av den andra halvleken.

Finland står därmed på en poäng inför den här andra raka hemmamatchen. Nu ställs man mot ett Montenegro som toppar gruppen efter att ha besegrat Rumänien med 2-0 på hemmaplan i lördags.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Finland har sluppit resa

Sead Haksabanovic spelade fram till Montenegros första mål mot Rumänien som gjordes av Stefan Mugosa. I slutskedet av matchen kunde inhopparen Marko Vukcevic punktera det hela med sitt 2-0-mål och därmed har Montenegro fått en kanonstart på Nations League.

Montenegro kommer annars från ett VM-kval där man inte riktigt räckte till mot Nederländerna, Norge och Turkiet. Nu kommer man med två raka segrar då man även besegrade Grekland med 1-0 i en träningsmatch vid den senaste landslagssamlingen.

Den här gruppen såg på förhand ut att kunna jämn. Vi har att göra med fyra, på pappret, jämnstarka lag och jämnt lär det säkerligen bli även i den här matchen.

Finland har fördelen av att slippa resa då man inleder med två hemmamatcher. Det tror jag kan vara av stor vikt här. Man åkte visserligen på ett tungt poängtapp i slutsekunderna mot Bosnien-Hercegovina i lördags, men nu har man kunnat ladda om på ett bra sätt.

Montenegro är ett gediget lag där Haksabanovic har en bärande roll i offensiven. De övertygade på hemmaplan mot Rumänien, men här tror jag att man kommer få det svårare att ta poäng.

Finland är, som jag ser det, det något bättre laget och hemmaplansfördelen bör väga tungt när matchandet är så här tätt. Mitt spel blir en rak etta, att Finland vinner till 2.10 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Finland vinner
Odds: 2.10
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, tisdag 7 juni 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: