Speltips Fiorentina – Inter 22/10: På uppgång

Martin Efvergren Publicerat: 22 October 2022

Fiorentina gästas av ett Inter på uppgång i den elfte omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 22 oktober 2022 med avspark kl 20:45.

Fiorentina – Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vincenzo Italiano tog över rodret i Fiorentina inför förra säsongen och kunde då leda dem till en sjunde plats i Serie A. Det innebär att man spelar i Conference League den här säsongen och där har man besegrat Hearts med klara siffror i de två senaste matcherna.

I Serie A har det dock bara blivit en poäng på de tre senaste matcherna. Efter två raka förluster mot Atalanta och Lazio kunde man i alla fall få med sig en poäng från bortamötet mot Lecce i måndags. Resultatet blev 1-1 sedan Kouamé kvitterat för gästerna.

Därmed står Fiorentina på tio poäng efter tio spelade omgångar.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Inter

Inter har inte levt upp till de högt ställda förväntningarna under säsongsinledningen, men kanske kom vändningen i och med hemmasegern mot Barcelona. Sedan dess har man tagit två raka segrar i Serie A samt svarat för ytterligare en imponerande insats mot Barcelona i Champions League.

Inter har kanske inte stått för någon sprudlande fotboll, men känslan av att det var något som hände med hela klubben efter 1-0-segern mot Barca är påtaglig. Därefter kunde man besegra Sassuolo borta med 2-1 och förra helgen tog man en mer stabil 2-0-seger hemma mot Salernitana.

Det senaste mötet mellan Inter och Fiorentina i Milano i våras slutade 1-1. Det är ändå klara fördel Inter då Fiorentina inte har vunnit på de elva senaste mötena. Förra säsongens möte i Florens vanns av Inter med 3-1.

Inter är på uppgång och med de senaste insatserna i ryggen bör de värsta hämningarna ha släppt. Därtill ser det allt bättre ut på skadefronten där både Lukaku och Brozovic är på väg tillbaka.

Det här är ingen given tvåa, men jag tycker ändå att spelvärdet på att Inter lyckas ro hem tre poäng
är bra. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Inter vinner till 2.14 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 2.14
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, lördag 22 oktober 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: