16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips Frankfurt – Real Betis 17/3: Fördel hemmalaget

Eintracht Frankfurt har ett bra utgångsläge inför returmötet mot Real Betis under torsdagskvällen.

Det var Real Betis som styrde spelet, men det var Frankfurt som lämnade planen med segern i öppningsmötet i Spanien. Tyskarna har nu fördelen av att kliva in på hemmaplan med 2-1 i ryggen och ett klart favoritskap till avancemanget.

Det kunde dessutom mycket väl ha blivit 3-1, men Rafael Borré slog en svag straff som Claudio Bravo kunde rädda för att hålla kvar Real Betis i dubbelmötet. Men tränare Oliver Glasner lär nog vara nöjd med resultatet alldeles oavsett.

Frankfurt har haft en tyngre period i ligaspelet sedan årsskiftet, men har under de senaste veckorna återigen börjat vinna matcher. De har nu en rätt bra bit upp till Europaplatserna, men formen kommer i alla fall väldigt lägligt inför Europa League-slutspelet.

Med tre raka vinster i alla turneringar nu så lär de ha fått upp självförtroendet igen och bör nog kunna klara av ett Real Betis som i sin tur har tappat form på senaste.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fantastisk säsong för Real Betis oavsett

Real Betis befann sig länge på en topp tre-position i La Liga-tabellen, men har tappat en del samtidigt som både Barcelona och Atlético Madrid har börjat hitta tillbaka. Det gör nu att de har halkat ned till femte plats i tabellen och kommer nog att få det väldigt tufft att slå sig in i topp fyra igen – särskilt om de fortsätter att slåss på tre fronter.

Även om de skulle missa att kvala in till Champions League så är det ändå en fantastisk säsong hittills av Real Betis. Manuel Pellegrini har lett laget till final i Copa del Rey, åtminstone en åttondelsfinal i Europa League och har samtidigt varit med och slagits i toppen av ligan. Det är otroligt starkt av en klubb i Real Betis storlek.

Det tuffa spelschemat verkar dock ha tagit ut sin rätt på Los Verdiblancos som har tappat lite fart under vårkanten. I helgen vann de en viktig match mot Athletic Bilbao, vilket gör att de fortfarande har kontakt med lagen över dem, men dessförinnan har resultaten varit svajiga.

Framförallt så är det intressant att de har förlorat samtliga fyra matcher mot bättre motstånd under senaste tiden. Möten mot Atlético, Sevilla, Villarreal och nu senast Frankfurt har alla slutat i förlust. Det kommer nog att vara svårt att vända på detta för Real Betis ifall de inte hittar tillbaka till sin tidigare form. Därmed spelar vi faktiskt på den raka ettan här för 2.30 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankfurt vinner
Odds: 2.30
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: