Speltips Frankrike – Belgien 14/7: Klasskillnad

Martin Efvergren Publicerat: 14 July 2022

Frankrike är stora favoriter inför mötet mot Belgien i den andra rundan av gruppspelet i dam-EM 2022. Matchen spelas torsdagen den 14 juli med avspark kl 21:00.

Frankrike – Belgien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike bjöd på styrkedemonstration som hette duga då man körde över Italien i premiären. Nu gäller man som klara favoriter att ta hem den här gruppen då man har kvar att möta Belgien och Island.

Frankrike rivstartade EM genom besegra Italien med 5-1. De var favoriter inför den matchen, men de flesta hade nog räknat med att det skulle bli en jämn match. Ett normalt sett försvarsstarkt Italien stod inte att känna igen då Frankrike gavs ytor att storma fram i gång på gång i den första halvleken. I halvtid hade Frankrike gått ifrån till 5-0 och den andra halvleken blev mer händelsefattig.

Mittfältaren Grace Geyoro svarade för en väldigt fin insats som kröntes med tre mål. Anfallstrion Cascarino, Katoto och Diani såg också de oerhört vassa ut.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor gratisspel hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Belgien räcker inte till

Belgien hade inga höga förväntningar på sig inför detta EM. Insatsen i premiären mot Island gav heller ingen anledning revidera den uppfattningen. Man lyckades dock ta en poäng efter att Justine Vanhaevermaet kvitterat Islands ledning på straff i den andra halvleken.

Det var dock inte en match som går till historien som den mest välspelade och Island var närmast segern. Nu väntar så betydligt tuffare motstånd för belgiskorna och väldigt lite talar för att de ska ha någon chans mot ett Frankrike som ser ut att vara i toppslag.

Frankrike gäller också som stora favoriter inför den här matchen. Ett spel på fransyskorna ger endast cirka 1.14 gånger insatsen.

Man kan inte dra för stora växlar av en match, Italien bjöd Frankrike på väldigt mycket, men likväl var det svårt att inte imponeras av Frankrikes offensiv. På pappret förfogar Corinne Diacre nog över den bästa truppen i hela EM och när man får det att sitta ihop är man nästintill ostoppbara.

Den ändå som eventuella farhågan inför den här matchen för Frankrikes del är underskattning, att det helt enkelt gick för enkelt i premiären. Jag har dock väldigt svårt att se att man inte kommer vinna den här matchen med god marginal. Det bör vara klasskillnad och mitt spel blir att Frankrike gör över 2.5 mål till 1.82 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike över 2.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, torsdag 14 juli 2022
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: