17 november 2019 Albanien Frankrike Speltips

Speltips Frankrike – Danmark 3/6: Nations League

Frankrike tar emot Danmark i den första omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas fredagen den 3 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Frankrike, Danmark, Kroatien och Österrike gör upp i A-divisionens grupp 1 i Nations League. I den första matchen av gruppspelet tar de regerande Nations League-mästarna Frankrike emot Danmark på Stade de France.

Frankrike vann alltså den senaste Nations League-turnering efter att ha besegrat Spanien i finalen i höstas. Sedan dess har man även säkrat en gruppseger i VM-kvalet. Man vann då till slut sin grupp med sex poängs marginal ner till Ukraina.

Frankrike gick obesegrade genom VM-kvalets gruppspel men man kryssade i tre av de åtta matcherna. Man kommer emellertid till den här matchen med sju raka segrar bakom sig om vi räknar in slutspelet i Nations League samt de två senaste träningsmatcherna.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark bjuder upp till dans

Danmark har slagit sig in i den absoluta världstoppen inom landslagsfotbollen på senare år. Sedan de fina prestationerna i förra årets EM har man bara fortsatt att övertyga.

I VM-kvalet såg man länge ut att kunna gå rent och det dröjde länge innan man släppte in sitt första mål. När allt redan var avgjort föll man dock i den sista matchen borta mot Skottland med 2-0. Därtill släppte man in ett mål i den föregående matchen mot Färöarna och slutade därmed med en målskillnad på 30-3 efter tio spelade matcher i gruppspelet.

Sedan VM-kvalet avslutades har Danmark spelat två träningsmatcher. Senast besegrade man Serbien med 3-0 och dessförinnan föll man med 4-2 mot Nederländerna. Christian Eriksen blev då målskytt i båda de matcherna i sin landslags-comeback.

Kasper Hjulmands manskap har bevisat att de kan mäta sig med de allra bästa, men inför den här matchen är man underdog. Frankrike gäller som favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 1.75 gånger insatsen.

Jag räknar med att det här kommer att bli en underhållande tillställning av hög klass. Jag håller det också för troligt att Danmark inte har för avsikt att parkera bussen utan att de kommer kunna bjuda upp till dans. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 2.15 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.15
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, fredag 3 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: