17 november 2019 Albanien Frankrike Speltips

Speltips Frankrike – Kroatien 13/6: Nations League

Ett Frankrike i behov av en seger tar emot Kroatien i den fjärde omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas måndagen den 13 juni 2022 med avspark kl 20:45.

De regerande Nations League-mästarna Frankrike har inte imponerat under tre inledande matcherna av årets turnering. Inför den fjärde och sista matchen för den här samlingen ligger man sist i gruppen med sina två poäng. Danmark toppar gruppen på sex poäng och Österrike och Kroatien står båda på fyra poäng.

Frankrike inledde med en tung förlust hemma mot Danmark efter att gästerna vänt 1-0 till seger med 2-1 tack vare ett sent segermål. Didier Deschamps formerade då en högklassiga elva som han sedan valde att, till stor del, rotera i den andra matchen mot just Kroatien på bortaplan. Det blev en jämn tillställning där fransmännen återigen tappade en ledning i slutskedet efter kroaterna kvitterat till 1-1 i slutskedet.

I fredags väntade så en ny bortamatch för Frankrike då man gästade Österrike. Benzema och Griezmann var då tillbaka från start, men det räckte ändå bara till ett kryss. Den här gången var det Frankrike som kvitterade till 1-1 i slutminuterna då en inhoppande Mbappé gjorde målet.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tillknäppt

Kroatien inledde Nations League svagt, men har successivt gjort det bättre och bättre. I premiären föll man, något oväntat, med klara 3-0 hemma mot Österrike. Den typen av förluster var det längesen Kroatien åkte på, i synnerhet på hemmaplan.

Zlatko Dalic har satt en stabilitet och en trygghet som borgar för jämnhöga prestationer och det har man bevisat i de två senaste matcherna. I den andra matchen spelade man, som sagt, 1-1 mot ett mer reservbetonat Frankrike och i fredags tog man en imponerande 1-0-seger mot Danmark på Parken. Detta efter en gedigen försvarsinsats och ett avgörande mål av Pasalic i mitten av den andra halvleken.

Frankrike är ännu segerlösa i Nations League och lär vara motiverade bryta den negativa sviten här. De gäller också som klara favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger bara omkring 1.55 gånger insatsen.

Det är förståeligt att energin till viss del saknas och det har generellt varit målsnåla matcher i Nations League på sistone. Frankrike bör ändå ha goda möjligheter att vinna den här matchen men de ställs mot ett Kroatien som är taktiskt smarta och välorganiserade. Framförallt tror jag på en ny, tät och tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.95 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, måndag 13 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: