Speltips GAIS Umeå 18/7 2020

Speltips GAIS – Vänersborg 18/6: Ettan Södra

Serieledande GAIS gästas av tabellnian Vänersborgs IF i den 13:e omgången av Ettan Södra. Matchen spelas lördagen den 18 juni 2022 med avspark kl 16:00.

Efter en tung fjolårssäsong som slutade i degradering från Superettan har GAIS lyckats repa mod igen. Man toppar nu Ettan Södra med sina 27 poäng efter 12 spelade matcher och gäller som klar favorit när man tar emot Vänersborgs IF på lördagseftermiddagen.

GAIS har endast förlorat en match så här långt och kommer från en mentalt stärkande 2-1-seger borta mot IFK Malmö i lördags. 20-åringen Axel Henriksson kunde då avgöra matchen med sitt sjunde mål för säsongen i den 92:a minuten.

Det var ett viktigt mål och en viktig seger med tanke på att GAIS hade kryssat i de två föregående matcherna mot Falkenberg och Olympic. Man leder nu serien med två poäng ner till Ljungskile på andra plats.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Vänersborgs IF har blandat och gett en del så här långt, men trenden ser nu positiv ut. Man har vunnit tre av sina fyra senaste matcher och totalt har man spelat ihop 18 poäng på 12 matcher. Det ger en nionde plats i Division 1 Södra.

Vänersborg kommer från två raka segrar där man i den näst senaste omgången bjöd på ett målkalas borta mot Qviding. VIF vann matchen med tennissiffrorna 6-1, men det ska då tilläggas att hemmalaget drog på sig en utvisning efter en dryg halvtimme spelad. I lördags kunde man sedan vinna en klart jämnare match hemma mot Lunds BK med 2-1.

På pappret förfogar GAIS tränare Fredrik Holmberg över ett lag som definitivt ska ha goda möjligheter att vinna den här serien. Kvar finns mycket kvalitet och erfarenhet i spelare som Michael Kargbo Jonas Lindberg och August Wängberg, bland andra. Samtidigt är det inte det lättaste att komma uppifrån med mycket press utifrån.

GAIS har dock hanterat detta mycket väl så här långt och gäller nu som klara favoriter inför den här matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner ger endast omkring 1.50 gånger insatsen.

GAIS trend är dock något vikande då man var nära att tappa poäng för tredje matchen i rad senast. Vänersborg är däremot på uppgång och kan mycket väl störa GAIS här. De har gjort 20 mål totalt och är ett av de målgladare lagen i serien. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.70 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 18 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: