25 juni 2019 Ghana Benin Speltips

Speltips Ghana – Nigeria 25/3: Tät tillställning

Ghana och Nigeria gör upp i Playoff till VM 2022 där detta är den första matchen i ett dubbelmöte. Matchen spelas fredagen den 25 mars 2022 med avspark kl 20:30. Ingress

Ghana kvalificerade sig för detta Playoff till VM 2022 i Qatar efter att ha, med minsta möjliga marginal, vunnit sin VM-kvalgrupp före Sydafrika. Båda lagen slutade på 13 poäng och med samma målskillnad, men där Ghana hade gjort ett mål mer och därför vann gruppen.

Efter VM-kvalets gruppspel spelades de afrikanska mästerskapen i början av det här året och Ghanas insats blev då en kraftig besvikelse. Trots ett, på pappret, ganska starkt lag lyckades man bara ta en poäng i gruppspelet. Man kryssade mot Gabon men föll mot både Marocko och Komorerna.

Nu väntar alltså ett dubbelmöte mot tufft motstånd i form av ett Nigeria som också de kommer från ett, om än smärre, misslyckande i de afrikanska mästerskapen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget målkalas

Nigeria inledde de afrikanska mästerskapen lovande och var kanske turneringens allra bästa lag i gruppspelet. Där vann man samtliga sina tre matcher mot Egypten (som senare skulle ta sig ändå till final) samt Sudan och Guinea-Bissau. Därför var det ganska oväntat att man sedan föll mot Tunisien direkt i åttondelsfinalen. Alex Iwobi blev då utvisad och är därmed avstängd den här matchen.

I VM-kvalets gruppspel vann Nigeria sin grupp före Kap Verde, Liberia och Centralafrikanska republiken. Man gick obesegrade genom gruppen med fyra segrar och två kryss.

Både Ghana och Nigeria kommer nu med revanschlust efter de afrikanska mästerskapen och det här lär bli en jämn batalj. Hos spelbolagen är förutsättningarna jämna men Ghana gäller som knappa favoriter i den här hemmatchen.

Ser vi till de här båda lagens insatser i de afrikanska mästerskapen är det ändå, i min bok, fördel Nigeria i det här dubbelmöte. De var då som sämst när det gällde som mest, men totalt sett visade man upp ett spel som lovade gott.

Det brukar generellt sett vara väldigt målsnålt inom den afrikanska landslagsfotbollen och när så här mycket står på spel tror jag inte på något målkalas den här gången heller. Nigeria är nog ganska nöjda om de kan hålla tätt bakåt och sedan avgöra på hemmaplan. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2 mål (asian handicap) till 1.73 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2 mål (asian)
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, fredag 25 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: