Speltips Girona – Eibar 2/6: Playoff i Segundan

Axel Sjödin Publicerat: 2 June 2022

Girona välkomnar Eibar till Estadi Montilivi inför den första matchen i dubbelmötet i Segunda Divisións playoff.

Girona - Eibar

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen Lucky Sports

Den sista platsen till nästa säsongs La Liga ska fyllas och på torsdag så drabbar Girona och Eibar samman i den andra semifinalen. Det är två lag som väldigt nyligen har varit uppe i högstadivisionen som gör upp om en plats i playoff-finalen som inleds nästa helg.

Eibar slutade på tredje plats i Segundan. De avslutade säsongen med 80 poäng, medan Almería och Real Valladolid snodde åt sig direktplatserna upp med 81 poäng vardera. Eibar tappade dessutom platsen efter att ha förlorat borta mot tabelljumbon Alcorcón i den sista omgången.

Det är med andra ord oerhört bittert för dem att de ens behöver spela playoff, men förhoppningsvis så har de haft tid att skaka av sig besvikelsen från den avslutande omgången. Säsongen har nämligen sett väldigt bra ut för Eibar och de har såklart varit en av de bästa lagen i serien. Gapet ned till fjärdeplatsen på tio poäng säger det mesta om vilka som bör ses som favoriter i detta playoff.

Utan några rapporterade skador så kliver de in i detta dubbelmöte med goda förutsättningar, men i det här skedet av säsongen finns det inga lätta matcher. De har dock besegrat Girona två gånger om under säsongen hittills och hoppas kunna göra detsamma igen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spelvärdet ligger hos gästerna

Girona har spenderat två säsonger mer än Eibar i andradivisionen då de trillade ner för tre säsonger sedan. De var oerhört nära att ta sig upp genom playoff redan förra säsongen, men föll med sammanlagt 2-3 mot Rayo Vallecano i en dramatisk playoff-final senast. Nu är de här igen och ställs mot tufft motstånd i semifinalen.

Avslutningen på säsongen var inte den bästa för Gironas del med bara en vinst på sina fyra senaste matcher. Men det räckte för att hålla dem kvar på en playoff-plats ändå. Vi får se ifall formen har vänt inför ödesmatcherna som väntar.

Hemmaformen har i alla fall varit stark för Girona under säsongen. De har vunnit fem av deras sex senaste matcher på hemmaplan, men föll som sagt med 0-1 då Eibar gästade dem i februari tidigare i år.

Eibar ska gälla som favoriter här, men inför öppningsmötet så är Girona trots allt favoriter hos spelbolagen. Oddsen ser därmed rätt lockande ut på Eibar och även om vi tar i höjd för ett eventuellt kryss så kan vi få rätt fina odds. För 1.74 hos Expekt så spelar vi därmed på dubbelchansen X2.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2
Odds: 1.74
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: