unibet kampan vm 2018 29 juni

Speltips Hamburg – Hertha Berlin 23/5: Kvaldramatik

Hamburg leder med 1-0 inför returen mot Hertha Berlin i kvalet till Bundesliga. Matchen spelas måndagen den 23 maj 2022 med avspark kl 20:30.

Anrika Hamburger SV har skaffat sig ett gyllne läge att ta sig tillbaka till den tyska fotbollens finrum. I kvalet mot Hertha Berlin leder man med 1-0 inför returen som spelas hemma på Volksparkstadion,

Hamburg avlutade säsongen starkt i 2. Bundesliga och kunde till slut knipa tredjeplatsen. Den placeringen innebär alltså att man får möta trean från slutet i Bundesliga i ett kvalspel om en plats i Bundesliga till nästa säsong.

Hamburg kom till det första mötet i Berlin med en god känsla. De hade vunnit sina fem avslutande matcher i 2. Bundesliga och på dessa fem matcher hade man dessutom gjort totalt 16 mål.

Det blev emellertid en jämn och tät tillställning där talangen Ludovit Reis gjorde matchen enda mål för bortalaget i den 57:e minuten.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Försvarsstarka Hamburg

Hertha Berlin har en motig säsong bakom sig. Med tre omgångar kvar att spela såg man ändå ut att kunna säkra ett nytt kontrakt då man besegrat bottenkonkurrenten Stuttgart. Men Hertha lyckades bara ta en poäng i de återstående matcherna och blev därmed tredje sist i tabellen på grund av sämre målskillnad än just Stuttgart.

Den mycket erfarne Felix Magath tog över rodret i Hertha Berlin i mars som en sista desperat åtgärd. Han har dock inte direkt fått laget att lyfta och nu är man väldigt illa ute.

Hamburg gäller nu som stora favoriter att ta sig vidare och även som vinnare i den här matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner den här matchen ger omkring 2.28 gånger insatsen.

Hamburg svarade för en taktiskt disciplinerad insats i Berlin senast och det är den välorganiserade defensiven som har varit lagets främsta styrka den här säsongen. Tim Walters manskap var med sina 35 insläppta mål på 34 ligamatcher ganska klart bäst i 2. Bundesliga.

Den faktorn talar till Hamburgs fördel inför den här matchen. Det blev en jämn och tät batalj i torsdags och jag finner anledning att tro att det kommer bli något liknande här. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.83 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, måndag 23 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: