Speltips Hammarby IFK Göteborg 25 juni 2020

Speltips Hammarby – Elfsborg 19/3: Svenska Cupen

Hammarby och Elfsborg gör upp i semifinalen av Svenska Cupen. Matchen spelas lördagen den 19 mars 2022 med avspark kl 16:00 på Tele2 Arena.

Hammarby IF svarade för en imponerande vändning i Svenska Cupens kvartsfinal på hemmaplan mot IFK Norrköping i söndag. Bortalaget gick då ifrån till 2-0 redan efter 20 minuter, men Bajen kunde alltså resa sig och vända till en 3-2-seger. Detta efter att Selmani satt det avgörande målet på straff i den 58:e minuten.

Marti Cifuentes har därmed inlett sin tid i Hammarby med segrar i sina fyra första tävlingsmatcher. I gruppspelet inledde man emellertid trevande, men svarade för en imponerande 4-0-skalp hemma mot Häcken i den sista avgörande matchen.

Nu tar man så emot ett Elfsborg som också de ser starka ut för att vara så här tidigt på säsongen. Förra säsongen slutade Elfsborg på fjärde plats och Hammarby på femte plats i Allsvenskan. Vi har därmed att göra med två lag som jagar en Europa-plats via Svenska Cupen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Högt tempo och böljande matchbild

Mycket står nu på spel och Elfsborg ser ut att vara i gott slag. De vann sin grupp, utan större problem, efter segrar mot GIF Sundsvall, Skiljebo och Degerfors. I kvartsfinalen väntade sedan ett rivalmöte mot IFK Göteborg där man kunde gå segrande med 1-0 efter ett fint avgörande mål av stortalangen Jacob Ondrejka som ser ut att vara på väg mot ett genombrott.

Hammarby och Elfsborg möttes senast på Tele2 i augusti och det var då bortalaget som knep samtliga poäng efter att ha vunnit med 2-0. Förra säsongens andra möte spelades bara en vecka senare i Borås och det slutade då 2-2.

Det brukar kunna gå undan på det här snabba konstgräset och det är det inte alla bortalag som bemästrar. Elfsborg tillhör emellertid inte den kategorin. Hemmaplansfördelen gör ändå att Hammarby gäller som knappa favoriter hos spelbolagen inför den här semifinalen. Ett rakt spel på att Bajen vinner under ordinarie tid ger omkring 2.35 gånger insatsen.

Hammarby kommer säkerligen kunna dra nytta av ett massivt publikstöd och Cifuentes ser ut att ha något intressant på gång. Samtidigt ligger Jimmy Thelin längre fram med sin metodik och sitt lagbygge, vilket talar till boråsarnas fördel.

Jag tror att det här kommer bli en underhållande tillställning med högt tempo och böljande spel. Det här är också två lag som behärskar det här underlaget och en sådan matchbild. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt samt att båda lagen gör mål till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 19 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: