Speltips Hammarby Varberg 2 juli 2020

Speltips Hammarby – Häcken 17/6: Damallsvenskan

Ett formstarkt Hammarby IF gästas av BK Häcken i den 15:e omgången av Damallsvenskan. Matchen spelas fredagen den 17 juni 2022 med avspark kl 18:00.

Hammarby – Häcken

Damallsvenskan
Hämta bonus!
18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hammarby IF DFF inledde säsongen knackigt men har nu fått bra ordning på sitt spel. Man kommer nu till det här mötet med raka segrar i ryggen och har klättrat upp till en sjunde plats i Damallsvenskan. Efter 14 spelade matcher har man tagit 25 poäng.

Förutom att man har vunnit de fem senaste matcherna har Hammarby även hållit nollan i de tre senaste. Därtill har två av dessa segrar varit derbysegrar mot AIK och Djurgården.

I söndags tog man emot IFK Kalmar som man, utan större problem, besegrade med klara 4-0 på Hammarby IP. Dessförinnan spelade man en jämnare match på bortaplan mot KIF Örebro som man vann med 1-0 efter att Madelen Janogy gjort matchens enda mål.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hammarby är undervärderade

Till skillnad från Hammarby så inledde BK Häcken säsongen starkt. Efter de tio första omgångarna av Damallsvenskan var man fortsatt obesegrade men därefter har man tappat momentum.

Om vi räknar in förlusten mot Rosengård i Svenska Cupen så har Häcken bara vunnit en av sina fem senaste matcher. Man kommer nu till den här matchen med två raka hemmaförluster i bagaget. I söndags föll man med 3-2 mot Vittsjö och i omgången dessförinnan blev det förlust med 1-0 mot Eskilstuna United.

Hammarby är med andra ord det formstarkare laget av dessa två, men i den jämna tabellen är Häcken en poäng före. De har tagit 26 poäng på 14 matcher vilket ger en fjärde plats i Damallsvenskan.

Pablo Pinones-Arces Bajen har höjt sig rejält på sistone och har ett starkt stöd på hemmaplan. Trots det är det gästerna som gäller som klara favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på att Hammarby vinner ger omkring hela 3.70 gånger insatsen.

Häcken är det bättre laget på bättre men som jag ser det är Hammarby undervärderade här. De har medvind just nu och bör absolut kunna knipa åtminstone en poäng i den här matchen. Mitt spel blir därför 1X, det vill säga att Hammarby klarar minst oavgjort till 1.83 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, fredag 17 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: