9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Haugesund – Viking 25/6: Defensiva problem

FK Haugesund gästas av Viking Stavanger i den norska högstaligan Eliteserien. Matchen spelas lördagen den 25 juni 2022 med avspark kl 16:00.

FK Haugesund har fått en tuff start på säsongen i Eliteserien. Efter elva spelade matcher har man tagit nio poäng och ligger därmed på en negativ kvalplats i den haltande tabellen.

I seriespelet har Haugesund kryssat sina tre senaste matcher. Man kommer emellertid från en seger i NM-cupen i onsdags. Då besegrade man tredjedivisionslaget Fana med 1-0.

I omstarten efter landslagsuppehållet förra helgen spelade man 1-1 borta Tromsö efter att man tappat ledningen i den 89:e minuten. Strax innan uppehållet hade man även tappat ledningar i slutskedet av mötena mot Rosenborg och Ålesund.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Viking har tappat momentum

Viking Stavanger har en klart bättre vår bakom sig, men trenden är dock vikande. De inledde säsongen starkt och tappade sedan fart. På de fyra senaste seriematcherna har man bara tagit två poäng och man kommer till den här matchen med två raka förluster bakom sig.

Viking är ändå fortsatt med i toppstriden av Eliteserien. Efter 12 spelade matcher har man tagit 21 poäng, vilket ger en tredje plats i tabellen.

Även Viking spelade en cupmatch i veckan där man besegrade Vard med 2-1 på bortaplan. Dessförinnan hade man förlorat med 2-1 hemma mot Sandefjord i ligan då Eliteserien återstartade förra helgen. I omgången strax innan uppehållet föll man med 3-2 borta mot Strömsgodset.

Haugesund och Viking Stavanger har redan mötts en gång den här säsongen. Det mötet i Stavanger i slutet av april slutade med en klar 5-1-seger för hemmalaget. Detta efter att lagets främste målskytt Veton Berisha gjort hattrick. Berisha ryktas för övrigt bort från klubben men tillhör alltjämt Viking.

Sett till lagens tabellposition och hur det gick senast de möttes är det klar fördel Viking. De gäller även som favoriter hos spelbolagen där ett rakt spel på bortalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Vikings trend är dock vikande medan Haugesund har höjt sig på sistone utan att få den poängutdelning som man kanske förtjänat. Totalt sett har Haugesund varit för ihåliga bakåt och man är också Eliteseriens målgladaste lag med ett snitt på hela 3.45 mål per match. Med sina 22 insläppta på 11 matcher är man sämst i serien.

Jag tror att det kommer att bli jämnare än när lagen senast möttes. Utgången känns mer oviss, men jag finner god anledning att tro att det kommer att göras minst ett par mål även i den här matchen. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål och att båda lagen gör mål till 1.78 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.78
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 25 juni 2022
TV: 
Stream: