Speltips Hubert Hurkacz – Felix Auger-Aliassime 17/6: ATP Halle

Felix Auger-Aliassime är favorit inför mötet mot Hubert Hurkacz i kvartsfinalen av ATP 500-turneringen Halle Open. Matchen spelas fredagen den 17 juni 2022 med matchstart från kl 12:00.

Flertalet av tennisens bästa är samlade för grästurneringen Halle Open i Tyskland som klassas som en ATP 500-turnering. Hubert Hurkacz och Felix Auger-Aliassime har båda inlett övertygande och ställs nu mot varandra i den tredje omgången.

Den 25-årige polacken Hubert Hurkacz är rankad som nummer 12 i världen och kommer från en stark insats i den här turneringens andra omgång. Han besegrade då fransmannen Ugo Humbert, som var regerande mästare i Halle, i två raka set i onsdags. Hurkacz spelade stabilt genom hela matchen och setsiffrorna skrevs till 7-6, 6-3.

Hubert Hurkacz gjorde det bra även på gruset i Franska öppna men åkte där ut i den fjärde omgången mot den blivande finalisten Casper Ruud. Därefter åkte han ut redan i den första omgången i Stuttgart i början av juni. Han föll då mot Marton Fucsovics med 2-1 i set.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämn tillställning

Den 21-årige kanadensaren Felix Auger-Aliassime är rankad som nummer nio i världen och har hittills slagit ut två amerikaner i Halle Open. Han inledde med att besegra Marcos Giron med 2-1 i set och i onsdags slog han ut Mackenzie McDonald med setsiffrorna 7-6, 6-1.

Felix Auger-Aliassime och Hubert Hurkacz möttes senast för ganska exakt ett år sedan här i Halle. Det var då den unge kanadensaren som gick segrande med 6-3, 7-5 i turneringens första runda.

Auger-Aliassime gäller också som ganska stor favorit hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på att han vinner matchen ger omkring 1.61 gånger insatsen.

Hurkacz imponerade emellertid på mig då han besegrade fjolårsmästaren Humbert i onsdags och han tog sig till semifinal i Wimbledon förra sommaren. Auger-Aliassime är väl rättmätig som favorit, men jag tror att det här kan bli en jämn batalj. Kanadensaren har förstås en högre potential och ett större spel i sig men här och nu är ser jag dem som relativt jämnstarka.

Jag finner därför god anledning att tro att det kan komma att avgöras i ett tredje set. Mitt spel blir att det spelas över 2.5 set till 2.23 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 set
Odds: 2.23
Bolag: Expekt
Spelstopp: 12:00, fredag 17 juni 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: