unibet kampan vm 2018 29 juni

Speltips Internacional – Coritiba 25/6: Serie A

Topplaget Internacional tar emot ett formsvagt Coritiba i den 14:e omgången av brasilianska Serie A. Matchen spelas natten till lördag den 25 juni 2022 med avspark kl 02:30 svensk tid.

Internacional har inlett säsongen i Brasiliens högstaliga Serie A på ett övertygande sätt. Man förlorade i den första omgången borta mot Atletico Mineiro och gick därefter obesegrade fram till den senaste matchen mot Botafogo.

Lördagens möte på hemmaplan mot Botafogo blev en stökig tillställning. Bortalaget åkte på en utvisning redan efter sju minuter och efter kvarten spelad hade Internacional en 2-0-ledning. Men Botafogo skulle ändå komma att resa sig.

De kvitterade till 2-2 efter en timme och på tilläggstid kunde de också sätta avgörande 3-2. På tilläggstid drabbades även Internacional av två utvisningar. Det innebär att försvararen Mercado och anfallaren David är avstängda till den här matchen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Internacional

I och med den tunga förlusten förra helgen står Internacional på 21 poäng efter 13 matcher. Det ger, inför den 14:e omgången, en femte plats i det jämna toppskiktet av Serie A.

För Coritibas del ser läget emellertid sämre ut. De har bara tagit två poäng på de fem senaste matcherna och kommer från tre raka förluster. Därmed står man kvar på 15 poäng efter 13 matcher och ligger för närvarande strax ovanför nedflyttningsplats.

Precis som Internacional så föll också Coritiba efter att ha släppt in mål på tilläggstid i den senaste omgången på hemmaplan. Athletico Paranaense satte då matchens enda mål på straff i den 100:e minuten. I slutskedet åkte även Coritiba på två utvisningar, vilket gör att Warley och Diego Porfirio är avstängda den här matchen.

Internacional hade inför mötet mot Botafoga senast spelat 16 raka matcher utan förlust, om vi räknar in alla tävlingar. De gäller också som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.60 gånger insatsen.

Brasilianska Serie A är en jämn serie där alla kan ta poäng av alla, men här håller jag ändå Internacional som klara favoriter. De lär vara revanschsugna efter sättet man förlorade på senast och man ställs mot ett Coritiba som har en negativ trend.

Internacional har goda möjligheter till tre poäng här och jag tror man kommer att lösa den uppgiften med viss marginal. Mitt spel blir Internacional -1 (asian handicap) till 2.11 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Internacional -1 (asian)
Odds: 2.11
Bolag: Bethard
Spelstopp: 02:30, lördag 25 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: