19 november 2019 Belgien Cypern Speltips

Speltips Irland – Belgien 26/3: Försvarsstarkt hemmalag

Irland gästas av Belgien i en träningslandskamp. Matchen spelas lördagen den 26 mars 2022 med avspark kl 18:00.

Irland svarade för en ganska bra höst i VM-kvalet, men var till slut aldrig speciellt nära topplagen Serbien och Portugal. Irland slutade i trea i gruppen på samma poäng som Luxemburg och åtta poäng efter tvåan Portugal.

Det var förstås ingen enkel uppgift för Stephen Kennys Irland att utmana ett pånyttfött Serbien och ett alltid starkt Portugal. Framförallt grusade man sina chanser då man föll hemma mot Luxemburg förra våren.

Under hösten ryckte man emellertid upp sig och kryssade mot både Serbien och Portugal. I den sista gruppspelsmatchen tog man revansch på Luxemburg då man vann med 3-0 på bortaplan.

Nu väntar så två träningslandskamper på hemmaplan där man först ställs mot Belgien och därefter tar emot Litauen på tisdag.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Låst matchbild

Roberto Martinez Belgien fortsätter sin jakt på en mästerskapstitel. Den gyllne generation har presterat på hög nivå över lång tid nu, men pricken över i:et saknas alltjämt.

I VM-kvalet fortsatte man att leverera som förväntat då man vann sin grupp främst i kamp med Wales och Tjeckien. Man gick då obesegrade genom gruppspelet där det blev sex segrar och två kryss. I den avslutande omgången spelade man 1-1 borta mot Wales i en match där Belgiens gruppseger redan var säkrad på förhand.

Irland och Belgien möttes senast i gruppspelet i EM 2016. Då vann belgarna med klara 3-0. Belgien gäller också som ganska klara favoriter inför den här landskampen. Ett rakt spel på bortalaget ges till ett odds omkring 1.55.

Irland spelade 0-0 mot Portugal i sin senaste hemmamatch i november och man har hållit nollan i sina fyra senaste matcher. Senast man släppte in mål var i hemmamötet mot Serbien som slutade 1-1.

Irland är normalt sett starka på hemmaplan och försvarsmässigt är man välorganiserade och solida. Belgien har förstås en spets som Irland inte är i närheten av, men frågan är om motivationen är på topp.

Jag finner anledning att tro att Irland kommer kunna försvara sig väl här. De lär prioritera defensiven och om Belgien inte presterat på topp är det mycket som talar för att det kan bli en mer låst matchbild. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.75 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.73
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:00, lördag 26 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: