17 november 2019 Moldavien Island Speltips

Speltips Island – Albanien 6/6: Jämna förutsättningar

Island gästas av Albanien i B-divisionen av Nations League. Matchen spelas måndagen den 6 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Island – Albanien

Nations League
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Island och Albanien har hamnat i grupp 2 i B-divisionen av Nations League. I samma grupp finns även Israel och därutöver skulle även Ryssland ha ingått.

Då detta nu blivit en trelagsgrupp har Albanien ännu inte spelat någon match medan Island kommer från ett bortamöte mot Israel i torsdags. Island såg ut att gå mot en seger i den matchen då man vände underläge till ledning med 2-1 i den andra halvleken. Men hemmalaget skulle komma att kvittera till 2-2 i den 84:e minuten och Arnar Vidarsson fick åka hem med en poäng.

Island har tappat en hel del i kvalitet sedan glansdagarna och kommer från ett VM-kval där man aldrig var nära att utmana om avancemang. På tio matcher spelade man ihop nio poäng och slutade näst sist med Armenien, Rumänien, Nordmakedonien och Tyskland ovanför sig i sluttabellen.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Island ses som knappa favoriter

Albanien gör nu alltså sin första match i årets upplaga av Nations League. De kommer från ett VM-kval där man gjorde det väldigt bra och var nära att knipa en andra plats i gruppen. Man tog 18 poäng på tio matcher och blev till slut trea gruppen efter Polen och England men före, bland annat, Ungern.

Edoardo Rejas Albanien har bevisat att man kan utmana de allra bästa. Man räckte visserligen inte till mot England, men man besegrade Ungern både hemma och borta. Sedan VM-kvalet har man också spelat två träningsmatcher där man först var nära att kryssa mot Spanien på bortaplan men föll med 2-1 och senast spelade man 0-0 hemma mot Georgien.

Island och Albanien möttes senast i EM-kvalet 2019. Då vann båda lagen sina respektive hemmamatcher och förutsättningarna inför det här mötet är också jämna med knapp fördel för hemmalaget Island. En rak etta på den här matchen ges till ett odds omkring 2.30.

Island kommer från en bortamatch mot Israel i torsdags medan Albanien har haft en lugnare uppladdning inför den här matchen. Det kan vara en fördel för albanerna. Samtidigt är det alltid en utmaning att möta Island på bortaplan – men inte som det var när laget var som bäst.

Det här lär bli en jämn batalj där utgången känns oviss. Spelbolagen lutar tydligt åt att det kommer att bli målsnålt, men jag finner ett bättre spelvärde i motsatsen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 2.10 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.10
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, måndag 6 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: