Speltips Israel – Albanien 24/9: Målglatt hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 24 September 2022

Israel tar emot Albanien i den näst sista omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas lördagen den 24 september 2022 med avspark kl 20:45.

Israel – Albanien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

B-divisionens grupp 2 i Nations League har, eftersom Ryssland uteslutits, blivit en trelagsgrupp. Den haltande tabellen toppas just nu av Israel som tagit fem poäng. På andra plats ligger Island på tre poäng följt av Albanien på en poäng. De sistnämnda har dock en match mindre spelad än de övriga två.

Det har varit jämnt och relativt målglatt så här långt i den här gruppen. Israel inledde med att spela 2-2 hemma mot Island. Därefter åkte man till Albanien och vann med 2-1 efter att man vänt ett underläge i den andra halvleken.

I den senaste matchen ställdes israelerna på nytt mot Island men på bortaplan. Precis som när de möttes i Haifa så blev det en öppen tillställning som slutade 2-2.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnstarka lag

Albanien har alltså bara spelat två matcher i detta Nations League. De inledde med att spela 1-1 borta mot Island och därefter blev det, som sagt, förlust med 2-1 hemma mot Israel. Nu har de kvar att möta de här båda länderna en gång till och chansen att vinna gruppen lever alltjämt.

På pappret har vi att göra med två jämnstarka lag här. Albanien har spets framåt i Armando Broja och Israel är ett landslag som sticker ut vad gäller sitt offensiva och frejdiga spel. Det är få nationer på den här nivån som både gör och släpper in så många mål som Israel. Ser vi till Israels 15 senaste matcher så har det gjorts över 2.5 mål i 14 av dessa.

Förutsättningarna inför den här matchen är jämna men hemmaplansfördelen gör Israel till knappa favoriter. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.40 gånger insatsen.

Utgången är, som jag ser det, oviss men jag finner anledning att tro att Israel, som vanligt, kommer att bidra till en mer öppen matchbild. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till fina 2.25 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 2.25
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, lördag 24 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: