24 juni 2019 italien kroatien u21 speltips betting

Speltips Italien – England 23/9: Höjer sig

Det är två lag i stort poängbehov som möts när Italien tar emot England i den näst sista omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas fredagen den 23 september 2022 med avspark kl 20:45.

Med två matcher kvar att spela av gruppspelet i Nations League är Italien och framförallt England i behov av segrar. Just nu toppar Ungern överraskande gruppen före Tyskland. Italien är med sina fem poäng, en poäng efter tyskarna medan England ligger sist med endast två inspelade poäng.

Efter att ha missat VM i Ryssland tog Italien en gruvlig revansch när man sedan kunde gå hela vägen i EM. Nu är man, så att säga, tillbaka till ruta ett med ännu ett missat VM som snart går av stapeln.

Roberto Mancinis manskap har heller inte lyckats hitta någon ny energi att tala om i detta Nations League. Man inledde visserligen med helt okej resultat i form av kryss mot Tyskland och England samt en hemmaseger mot Ungern. I den senaste matchen i juni blev det dock en klar 5-2-förlust borta mot Tyskland.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda går för segern

England gick ju bet på EM-titeln efter strafförlust mot Italien i finalen på Wembley och inte heller de har lyckats ladda om batterierna fullt ut sedan dess. I synnerhet har man svarat för beskedliga insatser i Nations League och löper nu hög risk att bli sist i gruppen.

Det stora bottennappet var förstås 4-0-förlusten hemma mot Ungern senast. Dessförinnan hade man även förlorat bortamötet mot Ungern samt kryssat mot både Tyskland och Italien.

Varken England eller Italien har presterat på topp i den här turneringen och det är på många sätt logiskt. Den senaste samlingen skedde efter en lång ligasäsong och motivationen var sannolikt inte på topp. Det var därför också logiskt att det slutade mållöst när de möttes i en finalrepris på Molineaux i somras.

Frågan är nu vilka som har den starkaste drivkraften när de nu möts igen i Milano. Med tanke på att England har ett VM att se fram emot torde engelsmännen vara klart sugna på att försöka spela till sig en plats i Gareth Southgates VM-elva. Det är också England som gäller som knappa favoriter inför den här matchen.

Förutsättningarna i gruppen gör att båda lagen behöver gå för segern och det borde kunna innebära att det blir en mer öppen matchbild än senast. Generellt tror jag att vi kommer få se piggare ben från båda parter och jag tror på en bättre och mer underhållande fotbollsmatch. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.96 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.96
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, fredag 23 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: