22 mars 2017 Tyskland England

Speltips Italien – Tyskland 4/6: Stormöte

Tungviktarna Italien och Tyskland drabbar samman i den första omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas lördagen den 4 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Italien hade en magisk sommar då man vann EM efter avgörande på straffar mot England. Men förmågan att ladda om och fortsätta leverera under höstens VM-kval svek dem och nu står man återigen utanför ett världsmästerskap.

VM-kvalet blev en rysare med ett olyckligt slut för Italien. Man lyckades inte få hål på Nordirland i den sista omgången av gruppspelet och istället kunde Schweiz ta hem gruppsegern. Därefter väntade ett playoff mot Nordmakedonien där allt på nytt låste sig för Roberto Mancinis manskap. Man förlorade den matchen på hemmaplan med 1-0 och misslyckandet var ett faktum.

Mancini är fortfarande kvar på sin post och i onsdags ställdes man mot de Sydamerikanska mästarna Argentina på Wembley. Återigen gick då Italien mållösa när Argentina vann med 3-0.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Tyskland

För Tysklands del blev VM-kvalet inte speciellt dramatiskt. Man vann sin grupp med hela nio poängs marginal ner till tvåan Nordmakedonien och förbundskapten Hansi Flick har ännu inte tappat någon poäng i tävlingssammanhang.

Flick tog över posten efter Löw sedan Tyskland blivit utslagna av England i åttondelsfinalen av EM. I VM-kvalet vann man sju raka matcher sedan Flicks tillträde, visserligen ställdes man inte då mot det tuffaste motståndet, men likväl har han fått en utmärkt start.

En större prövning blev det då Tyskland mötte Nederländerna vid den senaste landslagssamlingen i mars. Den matchen blev jämn och slutade 1-1 i Amsterdam.

Italien och Tyskland möttes senast i en träningsmatch 2016 som slutade mållös. Den senaste tävlingsmatchen var i kvartsfinalen av EM samma år. Då var det tyskarna som vann efter straffsparksläggning.

Inför den här matchen är det Tyskland som har mest vind i seglen och de gäller även som ytterst knappa favoriter. Ett spel på bortalaget ger omkring 2.65 gånger insatsen.

Som jag ser det bör Tyskland ha goda chanser att vinna den här matchen. Italien har inte fått det att stämma sedan förra sommarens EM meden tyskarna ser ut ha något bra på gång igen under Flicks ledning. Mitt spel blir Tyskland 0 (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland 0 (asian)
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45, lördag 4 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: