6 oktober 2016 Italien Spanien

Speltips Italien – Ungern 7/6: Nations League

Italien tar emot Ungern i den andra omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas tisdagen den 7 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Italien – Ungern

Nations League
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Italien har haft det tufft sedan förra sommarens EM där man gick hela vägen. I VM-kvalet blev man snuvade av Schweiz på förstaplatsen i gruppen och därefter föll man i playoff mot Nordmakedonien.

Italien kommer således att missa sitt andra raka VM och det är förstås ett stort misslyckande. Roberto Mancini är emellertid kvar vid rodret och ska nu försöka få laget åter på rätt köl.

Vid den här landslagssamlingen har man redan spelat två matcher då man inledde med att möta de Sydamerikanska mästarna Argentina på Wembley i tisdags. Där blev det en klar förlust med 3-0 och till premiären av Nations League då man tog emot Tyskland så valde Mancini att rotera en hel del i startelvan.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ungern får det svårt

Man får nog säga att det var ett mer reservbetonat Italien som, med tanke på det, svarade för en bra insats mot Tyskland i lördags. Tyskarna formerade en klart mer meriterad startelva, men Italien stod upp väl och kunde få med sig en poäng då matchen slutade 1-1.

Ungern såg på förhand ut att kunna bli en slagpåse i den här gruppen. I lördags visade man dock återigen att man har en förmåga att höja sig mot de större nationerna. En mycket disciplinerad insats mot England gav ungrarna en drömstart då man kunde vinna med 1-0 efter ett avgörande mål på straff inprickat av Dominik Szoboszlai i den 66:e minuten.

Ungerns italienske förbundskapten Marco Rossi ställs nu mot Italien för första gången och han lär vara väldigt motiverad att ro hem en ny skräll. För även om Ungern toppar gruppen efter en omgång är det Italien som gäller som klara favoriter inför den här matchen.

Ungern har, som sagt, bevisat att man kan stå upp väldigt väl mot bättre motstånd. Man gjorde det i dödens grupp i sommarens EM och man har gjort det i två raka möten mot England. Efter urladdningen i lördags tror jag dock att man kommer få det tufft här.

Mancini lär återigen rotera elvan som sannolikt kan komma att likna den han formerad mot Argentina. Oavsett lär man komma att styra matchbilden och jag tror inte att Ungern kommer orka stå emot lika väl som man gjorde mot England senast. Mitt spel blir Italien -1.25 (asian handicap) till 1.94 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Italien -1.25 (asian)
Odds: 1.94
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 7 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: