Speltips Jannik Sinner – John Isner 1/7: Wimbledon

Axel Sjödin Publicerat: 29 June 2022

Italienska Jannik Sinner ställs mot amerikanen John Isner i Wimbledons tredje runda under fredagen.

Jannik Sinner - John Isner

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det kanske mest intressanta mötet under fredagen då den tredje rundan i Wimbledon drar igång är det mellan italienska Jannik Sinner och amerikanska John Isner. Sinner ligger på plats tio i världsrankingen och går in som favorit mot tjugonderankade Isner i fredagens möte.

Det är verkligen ett möte mellan två generationer av tennisspelare som tar plats under fredagens match dessa båda herrar emellan. Den unga 20-åriga Jannik Sinner har framtiden framför sig medan 37-åriga John Isner är i slutet på sin karriär. Det är talang mot rutin som möts här i ett spännande möte.

De har besegrat varandra varsin gång i tidigare möten under fjolåret, men senast så var det Sinner som körde över Isner med klara 6-2, 6-0 i förra novembers Davis Cup.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

John Isner har imponerat hittills

Jannik Sinner har som förväntat tagit sig förbi sitt motstånd hittills, men det har inte varit helt felfritt och han lär fortfarande vänja sig vid underlaget. Schweiziska Stan Wawrinka besegrades hur som helst i den första rundan med 7-5, 4-6, 6-3, 6-2.

Därefter väntade det svenska hoppet Mikael Ymer som även han besegrades med 6-4, 6-3, 5-7, 6-2. Sinner har alltså tappat set i båda matcherna hittills men har trots det vunnit med marginal.

Isner däremot var kanske inte lika förväntad att dyka upp i tredje rundan, trots hans ATP-ranking. Det blev svettigt i den första omgången mot fransosen Enzo Couacaud där matchen gick till fem set innan han besegrades med 6-7, 7-6, 4-6, 6-3, 7-5. Isner kom tillbaka från underläge flera gånger om men vann tillslut.

Överraskande nog så slog han även brittiske Andy Murray i den andra omgången med 6-4, 7-6, 6-7, 6-4 i en match där många hade väntat sig att det kanske skulle ta stopp för amerikanen. Men genom rutin så har han tagit sig vidare och har sett riktigt säker ut från den bakre linjen.

Sinner är dock otvivelaktligen favorit här med odds runt 1.50 för vinst, men John Isner lär nog åtminstone kunna störa den unge italienaren. Isner har vunnit det andra setet i nio raka matcher och därmed är det lockande att spela på att han lyckas med det även här för 2.28 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: John Isner vinner 2:a setet
Odds: 2.28
Bolag: Expekt
Spelstopp: 12:00
TV:  eurosporttva logo
Stream:  Discovery+

Jämför odds: