Speltips Kaiserslautern – Hannover 96 15/7: 2. Bundesliga

Martin Efvergren Publicerat: 15 July 2022

Nykomlingen FC Kaiserslautern gästas av Hannover 96 i premiären av 2. Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 15 juli 2022 med avspark kl 20:30.

Kaiserslautern – Hannover 96

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den forna storklubben 1. FC Kaiserslautern har några tunga år bakom sig, men förra säsongen var en vändpunkt i rätt riktning. Man lyckades då ta sig upp i 2. Bundesliga efter att ha slutat på tredje plats i tredjedivisionen.

Det innebar att man fick kvalspela mot Dynamo Dresden och där avgjorde man med en 2-0-seger på bortaplan efter att hemmamatchen slutat mållös.

Kaiserslauterns främsta styrka under säsongen totalt sett var deras solida defensiv. Man släppte endast in 27 mål på 36 ligamatcher och var man det klart bäst i serien.

På tränarfronten var det dock en ganska stökig säsong. Tre olika tränare avverkades då Marco Antwerpen tog över rodret i februari men fick lämna inför playoff-mötet mot Dynamo Dresden efter ett par sämre resultat mot slutet. Eberhard Schuster tog sedan över och ledde laget till uppflyttning och är alltjämt mannen som är tänkt att lotsa laget vidare i 2. Bundesliga.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Premiär i 2. Bundesliga

Hannover 96 var ett mittenlag i 2. Bundesliga förra säsongen då man slutade på en elfte plats. Inför den här säsongen har Stefan Leitl, som senast ledde Greuther Furth, tagit över tränarposten.

Hannover 96 var inte nära att utmana om en topplacering förra säsongen och ser vi till oddssättningen förväntas man inte kunna göra det den här säsongen heller. Man spås fortsatt bli ett mittenlag medan nykomlingen Kaiserslautern förväntas få kämpa i bottenskiktet. Huvudfavoriter att vinna 2. Bundesliga är Hamburg.

Inför en premiärmatch är det emellertid alltid ovisst och skillnaden mellan lagen på pappret är inte jättestor. Hos spelbolagen är det jämna siffror inför det här mötet. Kaiserslautern gäller som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.38 gånger insatsen.

Ser vi till resultaten som båda lagen gjort i träningsmatcherna under sommaren så har man fått bra fart på den offensiva produktionen. Kaiserslautern slog Eupen med 4-1 i sitt genrep och Hannover besegrade Groningen med 3-0.

Jag räknar med ett heltaggat hemmalag i sin återkomst till 2. Bundesliga och de lär komma ut framåtlutade till den här matchen. Hannover har det något bättre laget på pappret. Mitt spel blir att båda lagen kommer att göra mål till 1.75 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30, fredag 15 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: