9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Kalmar – Sirius 10/7: Jämnare än förväntat

Kalmar FF gäller som klara favoriter inför mötet mot IK Sirius i den 13:e omgången av Allsvenskan. Matchen spelas söndagen den 10 juli 2022 med avspark kl 17:30.

Henrik Rydströms Kalmar FF fortsätter att göra det väldigt bra i Allsvenskan och nu har man chansen att haka på i toppstriden. Efter 12 spelade matcher har man tagit 20 poäng och är därmed hack i häl på storstadsklubbarna ovanför.

Framförallt har Kalmar gjort det bra på hemmaplan den senaste tiden. I de tre senaste hemmamatcherna har man besegrat Hammarby, Djurgården och Värnamo utan att släppa in ett enda mål.

I förra helgens bortamöte mot Helsingborg såg man ut att gå mot ännu en seger med hållen nolla, men en straff på tilläggstid skulle komma att grusa de möjligheterna. Matchen slutade 1-1 och det var hemmalaget som var klart nöjdast med det resultatet.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Kalmar

IK Sirius har blandat och gett en hel del så här långt och är därför något svårbedömda. Efter hemmaförlusten mot IFK Göteborg i återstarten kunde man senast studsa tillbaka och vinna borta mot IFK Norrköping. Yukiya Sugita gjorde då matchens enda mål i den andra halvleken.

Sirius står därmed på 17 poäng efter 12 matcher, vilket ger en mittenplacering i tabellen. Det har bara blivit en seger på de fem senaste matcherna, men ser vi till prestationerna så är trenden fortsatt positiv. I matcherna mot AIK, Häcken och IFK Göteborg ”borde” man ha fått med sig klart mer än en enda poäng.

Kalmar FF och Sirius har många gemensamma nämnare i bemärkelsen hur klubbarna drivs och hur man spelar sin fotboll. Senast de möttes var i Svenska cupen i mars och då vann KFF med 2-0. Kalmar vann även det senaste mötet i Allsvenskan med 3-1 hemma medan förra säsongens match i Uppsala slutade 1-1.

Kalmar FF gäller nu som lite oväntat stora favoriter inför den här matchen. Ett spel på att hemmalaget vinner ger omkring 1.66 gånger insatsen och Sirius hela 5.30.

Kalmar är visserligen hemmastarka, men det skiljer bara tre poäng mellan lagen och Sirius kommer från en stark bortainsats. Kalmars senaste segrar har inte varit med någon stor marginal. Totalt har det gjorts under 2.5 mål i deras fyra senaste matcher och jag finner anledning att tro att även det här kommer att bli en tät tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.98 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.98
Bolag: Betsson
Spelstopp: 17:30, söndag 10 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: