Slovakien , Ukraina

Speltips Kazakstan – Slovakien 13/6: Tidig matchstart

Det vankas gruppfinal när Kazakstan tar emot Slovakien i den fjärde omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas måndagen den 13 juni 2022 med avspark kl 16:00.

Slovakien var, på förhand, stora favoriter i C-divisionens grupp 3 av Nations League. De har dock mött på tufft motstånd från Kazakstan som toppar gruppen med sina sju poäng efter tre spelade matcher. Slovakien är en poäng efter medan Belarus och Azerbajdzjan tagit två respektive en poäng.

Kazakstan fick en perfekt start på Nations League då man i premiären Azerbajdzjan med 2-0 på hemmaplan. Detta efter att Astana-anfallaren Abat Aymbetov gjort lagets båda mål.

Därefter begav sig kazakerna till Slovakien där man svarade för en mycket solid insats. De tog då ledningen med 1-0 i första halvlek och kunde sedan försvara den ledningen matchen igenom.

I fredags såg man ut att gå mot en tredje raka seger efter att Aymbetov gett laget en tidig ledning på bortaplan mot Belarus. Hemmalaget skulle dock komma att kvittera till 1-1 i den 84:e minuten.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tillknäppt gruppfinal

Slovakien är det, på pappret, bästa laget i den här gruppen efter att man åkt ur B-divisionen i förra årets Nations League. De inledde också med en 1-0-seger borta mot Belarus, men fick sedan oväntat tufft motstånd då man tog emot Kazakstan i den andra matchen.

I fredags kunde man så studsa tillbaka och ta tre viktiga poäng i bortamötet mot Azerbajdzjan. Detta efter att Vladimir Weiss gjort matchens enda mål i den 81:a minuten.

Kazakstan vann alltså med 1-0 på bortaplan mot Slovakien i måndags, men det är ändå slovakerna som gäller som relativt klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Kazakstan har generellt varit undervärderade i alla sina matcher i Nations League och ett spel på att de vinner den här matchen ger hela 5.25 gånger insatsen.

Slovakien är säkerligen revanschsugna och ser vi spelare för spelare så borde de vara det bättre laget. Kazakstan är emellertid välorganiserade och kommer säkerligen göra det svårt gör Slovakien att tränga igenom även den här gången.

Mycket talar för att det här kommer att tillknäppt och målsnålt. Slovakiens samtliga tre matcher har slutat 1-0 och båda lagen har endast släppt in ett mål så här långt. Underspelen är också lågt oddssatta och mitt spel blir därför att båda lagen inte kommer göra mål till 1.71 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, måndag 13 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: