9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Kristiansund – Bodö/Glimt 18/6: Pressat hemmalag

Tabelljumbon Kristiansund BK gästas av de regerande norska mästarna Bodö/Glimt i Eliteserien. Matchen spelas lördagen den 18 juni 2022 med avspark kl 18:00.

Efter ett par veckors uppehåll drar den norska högstaligan igång igen denna lördag. Ett Kristiansund i stort poängbehov ställs då mot ett Bodö/Glimt som inte heller de har fått någon lysande start på säsongen.

Kristiansund har visserligen bara spelat sju matcher, vilket är färre än de flesta andra lag men på dessa har man endast skrapat ihop en poäng. De har alltså inte vunnit någon match ännu och man avslutade våren med tre raka förluster i ligaspelet.

Kristiansund kommer från ett längre uppehåll då man spelade sin senaste match den 21:e maj. Då föll man med 2-1 borta mot Molde.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Bodö/Glimt med ny energi

Bodö/Glimt har tagit både Norge och Europa med storm de senaste åren, men under inledningen på den här säsongen har man tappat en del poäng. En delförklaring till det torde emellertid vara att man var mitt inne i ett slutspel i Conference League samtidigt som Eliteserien drog igång.

Precis som Kristiansund avslutade man våren med att förlora borta mot Molde med 3-1. Dessförinnan spelade man 2-2 hemma mot Strömsgodset. De poängtappen gör att man står på 13 poäng efter nio matcher och ligger på en åttonde plats i tabellen.

Kristiansund har haft stora problem att rå på Bodö/Glimt de senaste åren. De sistnämnda har nämligen vunnit de sju senaste mötena. Förra säsongen vann Bodö/Glimt med 3-0 hemma och 2-0 borta.

Christian Michelsen har lett Kristiansund ändå sedan 2014 men har nu hamnat i ett pressat läge. De måste börja vinna matcher nu och jag tror att man kommer få svårt att vända trenden mot ett Bodö/Glimt som man har haft väldigt svårt för i flera år.

För Kjetil Knutsens manskap tror jag att det här uppehållet har gjort gott. De fick en annan typ av försäsong på grund av Europa-spelet och deras spel bygger ju mycket på att de springer och orkar mer än motståndarna. Nu har de fått ladda om batterierna och de bör ha goda chanser till tre poäng här. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Bodö/Glimt vinner till 1.76 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bodö/Glimt vinner
Odds: 1.76
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, lördag 18 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: