17 november 2019 Albanien Frankrike Speltips

Speltips Kroatien – Frankrike 6/6: Nations League

Kroatien och Frankrike är båda i behov av en seger i den andra omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas måndagen den 6 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Kroatien och Frankrike var båda favoriter i sina respektive hemmamatcher i Nations League i fredags – men båda dessa stornationer åkte på stryk. Frankrike föll med 2-1 mot Danmark och Kroatien med hela 3-0 mot Österrike.

Kroatien kommer också från en jämn uppgörelse med framförallt Ryssland i VM-kvalets gruppspel. Kroaterna lyckades till slut vinna gruppen med en poäng före ryssarna. Gruppsegern säkrades efter att Kroatien vunnit i den sista omgången med 1-0 hemma mot Ryssland.

Zlatko Dalics landslag är normalt sett hemmastarka och kontinuiteten i lagbygget har borgat för en hög lägstanivå. Men mot Österrike fick man det inte att stämma och nu väntar alltså en repris på VM-finalen 2018.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Frankrike

Didier Deschamps Frankrike formerade, som vanligt, en väldigt stark startelva i mötet mot Danmark i fredags. De såg också ut att gå mot segern då Karim Benzema gav dem ledningen i början av andra halvlek. Men Danmark kom tillbaka och kunde både kvittera och sedan avgöra till seger med 2-1 efter ett mål i den 88:e minuten.

Frankrike är regerande Nations League-mästare efter att ha besegrat Spanien i finalen i höstas. Sedan dess har man även säkrat en gruppseger i VM-kvalet. Man vann då till slut sin grupp med sex poängs marginal ner till Ukraina.

Kroatien och Frankrike möttes, som sagt, VM-finalen 2018, men även i gruppspelet av Nations League för två år sedan. Fransmännen vann då båda mötena där resultaten skrevs till 4-2 på hemmaplan och 2-1 på bortaplan.

Det är med andra ord fördel Frankrike vad gäller inbördes möten och de står även som favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på bortalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Båda lagen lär vara revanschsugna efter förlusterna i fredags. Frankrike har den högre högstanivån och den bredare truppen vilket gör att jag tror att man har goda chanser att studsa tillbaka här. De övertygade inte mot Danmark, men jag tycker ändå att Kroatiens insats mot Österrike var ett värre bottennapp. Mitt spel blir en rak tvåa, att Frankrike vinner till 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, måndag 6 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: