Speltips Kroatien Malta

Speltips Kroatien – Österrike 3/6: Rangnick-effekt?

Kroatien gäller som favoriter när man gästas av Österrike i den första omgången av gruppspelet i Nations League. Matchen spelas fredagen den 3 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Kroatien och Österrike har båda kvalificerat sig för A-divisionen i Nations League. Där har man hamnat i en tuff grupp tillsammans Frankrike och Danmark som ställs mot varandra samtidigt som den här matchen spelas.

Kroatien kommer från en jämn uppgörelse med framförallt Ryssland i VM-kvalets gruppspel. Kroaterna lyckades till slut vinna gruppen med en poäng före ryssarna. Gruppsegern säkrades efter att Kroatien vunnit i den sista omgången med 1-0 hemma mot Ryssland.

Sedan dess har Kroatien spelat två träningsmatcher. De spelades på hemmaplan i mars och då kryssade man först mot Slovenien och vann därefter med 2-1 mot Bulgarien.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stabila Kroatien

Österrike stod för en bra insats i förra sommarens EM där man tog sig vidare från gruppspelet och pressade Italien till förlängning i åttondelsfinalen. Under hösten lyckades man dock desto sämre i VM-kvalet. Man åkte på förluster mot både Israel, Skottland och Danmark och chansen till avancemang rann ut i intet. Till slut blev man bara fyra i sina grupp med ovan nämnda nationer ovanför sig.

Lagom till detta Nations League har tysken Franco Foda ersatts av en annan tysk och det ingen mindre än Ralf Rangnick. Det blev ingen succé i Manchester United och inte heller någon strategisk roll som det var tänkt från början, utan nu ska Rangnick lägga allt sitt krut på att få det här österrikiska landslaget att lyfta.

Han har kvalitetsspelare i David Alaba och Marcel Sabitzer som båda lär ha ett antal år kvar på topp även om den sistnämnda kommer från en mindre lyckad säsong i FC Bayern. Utmaningen som väntar här direkt är dock inte av det enklare slaget och Österrike är definitivt underdog i den här gruppen.

Kroatien gäller som favoriter inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger drygt dubbla insatsen tillbaka.

Jag misstänker emellertid att Österrike lär ha lättare att tända till inför den här matchen. Rangnicks tillträde lär ge en extra boost medan det här blir mer av en match i mängden för Zlatko Dalics Kroatien.

Kroatien är ett mycket erfaret landslag med en organisation som alltid borgar för en hög lägstanivå. De släppte bara in fyra mål på tio matcher i VM-kvalet och kommer troligen inte bjuda på allt för mycket här heller.

Österrike hade omvända problem och jag tror att Rangnicks primära fokus är att sätta en stabil defensiv. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.70 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, fredag 3 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: