10 oktober 2019 Kroatien Ungern Speltips

Speltips Kroatien – Slovenien 26/3: Tät tillställning

Kroatien och Slovenien möttes nyligen i VM-kvalet och nu ställs de mot varandra igen i en träningslandskamp. Matchen spelas lördagen den 26 mars 2022 med avspark kl 15:00.

Det är svårt att inte imponeras av fotbollsnationen Kroatien. Att ett land med endast drygt fyra miljoner invånare lyckats vara så bra över så lång tid är unikt. Nu är de kvalificerade för ännu ett mästerskap efter att ha vunnit sin grupp i VM-kvalet före, bland annat, Ryssland, Slovakien och Slovenien.

Det blev en jämn kamp mellan detta östblock av starka nationer där Kroatien till slut vann med en poängs marginal före Ryssland. Allt avgjordes då i den sista omgången där kroaterna besegrade ryssarna med 1-0 på hemmaplan.

Kroatien är därmed klara för VM 2022 och nu stundar så två träningslandskamper på hemmaplan där Slovenien följt av Rumänien står för motståndet.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Slovenien står emot väl

Slovenien var länge med i toppstriden i VM-kvalgruppen, men förluster mot Kroatien och Ryssland under grusade möjligheterna till avancemang. Slovenerna blev till slut fyra i gruppen på samma poäng som trean Slovakien.

Kroatien och Slovenien möttes alltså så sent som i september i Split. Hemmalaget Kroatien vann då med 3-0. Men i det första mötet i Slovenien för ganska exakt ett år sedan var det slovenerna som drog det längsta strået då man vann med 1-0.

Zlatko Dalic har med framgång lett sitt Kroatien sedan 2017 och laget består av en ryggrad som är något ålderstigen. Spelare som Modric, Perisic, Lovren och Vida är till åren komna och till den här typen av träningslandskamper är det förmodligen svårare att tända till.

Kroatien gäller ändå som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ges till ett odds omkring 1.50.

Kroatien bör vara det bättre laget och lär komma att styra den här matchen. Samtidigt är Slovenien inget dussingäng utan lär bjuda på bra motstånd. Kroatien brukar vara som bäst när det gäller, men det är det svårt att påstå att det gör här.

Jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en tät tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.68 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:00, lördag 26 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: