stream aston villa liverpool

Speltips LA Galaxy – Montreal 5/7: Öppen matchbild

LA Galaxy gör sin sjunde raka hemmamatch då man tar emot Montreal i MLS. Matchen spelas natten till tisdag den 5 juli 2022 med avspark kl 04:30 svensk tid.

Los Angeles Galaxy har inte behövt lämna sina hemstad på över en månad. De har nu spelat sex raka hemmamatcher om vi räknar in två cupmatcher. Av dessa har det dock bara blivit två segrar och man kommer från två raka förluster.

I onsdags tog LA Galaxy emot Minnesota United och föll då med 3-2. Detta efter att man hamnat i underläge med 3-0- Därtill drog man på sig två utvisningar vilket gör att Kevin Cabral och Douglas Costa är avstängda den här matchen. I matchen dessförinnan föll man med 2-1 mot Sacramento i cupen.

Efter 16 spelade matcher har LA Galaxy tagit 24 vilket för tillfället ger en sjunde plats i MLS Western Conference. Man har emellertid en eller två matcher färre spelade än flertalet av de övriga lagen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Montreal

CF Montreal har tagit 29 poäng efter 17 spelade matcher och är i alla högsta grad med i toppen av MLS Eastern Conference.

Montreal kommer nu till den här matchen med två raka segrar bakom sig. I onsdag slog man Seattle Sounders med 2-1 på bortaplan efter att ha vänt ett tidigt underläge. Dessförinnan besegrade man Charlotte på hemmaplan med samma siffror.

Det är väldigt jämnt i den övre delen av både Eastern och Western Conference, men det går ändå att argumentera för att Montreal har gjort det bättre än LA Galaxy så här långt. Därtill har de den bättre trenden. Hemmaplansfördelen gör dock att LA Galaxy gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.79 gånger insatsen.

I mitt tycke är LA Galaxy för stora favoriter här. Som jag ser det är det relativt öppen på förhand.

Montreal har gjort 32 mål så här långt och med det tillhör de de bästa i hela MLS. Samtidigt har de släppt in 29 mål vilket är sämre än de två bottenlagen i Eastern Conference.

Montreal är alltså ett målglatt gäng och jag finner anledning att tro att även den här matchen kommer att bjuda på ett par mål. Det har gjorts över 2.5 mål i fem av LA Galaxys sex senaste matcher och man har släppt in mål i sina nio senaste matcher.

Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totat samt att båda lagen gör mål 1.87 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.87
Bolag: Expekt
Spelstopp: 04:30, tisdag 5 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: