Speltips Linfield – Bodö/Glimt 19/7: Fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 19 July 2022

Bodö/Glimt är klara favoriter inför mötet mot Linfield FC från Nordirland i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdagen den 19 juli 2022 med avspark kl 20:45.

Linfield – Bodö/Glimt

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Linfield FC gick segrande i ett jämnt race om ligatiteln mot Cliftonville och är därmed Nordirlands representant i kvalet till Champions League. I den andra rundan ställs man emot de norska mästarna Bodö/Glimt där vinnaren i det här mötet kan bli Malmö FF:s nästa motståndare.

Linfield FC från Belfast är en dominant inom den nordirländska fotbollen. I slutet av april säkrade man sin 55:e ligatitel och har nu gått in i CL-kvalet under sin försäsong, något som man emellertid är väldigt vana vid att göra.

I den första kvalomgången ställdes Linfield mot The New Saints från Wales och det blev en jämn batalj över två matcher. De sistnämnda vann det första mötet i Wales med 1-0 och matchen i Belfast såg länge ut att sluta mållös. Men på tilläggstid kunde Linfield göra 1-0, vilket tog matchen till förlängning. Där kunde så hemmalaget ro hem segern tack vare ett avgörande mål av talangen Ethan Devine.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bodö/Glimt är på uppgång

Bodö/Glimts framfart inom den norska och även den europeiska fotbollen har väl knappast undgått någon vid det här laget. Laget från Nordnorge har överträffat fotbollens naturlagar och blivit Nordens mest framgångsrika klubb de senaste åren.

I våras tog man sig kvartsfinal i Conference League där man blev utslagna av det Roma som man krossade hemma på Aspmyra i gruppspelet. Deras framgångar i Europa bidrog nog också till att man fick en lite sämre start på säsongen i den norska Eliteserien. Där har man halkat efter tätet något och ligger just nu på fjärde plats.

I CL-kvalet var man också illa ute mot KI Klaksvik Färöarna. Detta trots att man vann det första mötet på hemmaplan med klara 3-0. Man föll nämligen sedan med 3-1 på bortaplan i en match där viss underskattning nog kan ha spelat in.

Inför den här matchen mot Linfield gäller nu Bodö/Glimt på nytt som klara favoriter. Ett spel på bortalaget i den här matchen ger endast omkring 1.55 gånger insatsen.

Jag räknar med att vi kommer få sett ett bättre påkopplat Bodö/Glimt i den här matchen. Man har en positiv trend sedan sommaruppehållet då man vunnit tre av fyra matcher i ligaspelet och framförallt har man här fördelen av att, till skillnad från Linfield, vara mitt i säsong.

Kjetil Knutsens manskap har skaffat sig erfarenhet av den här typen av matcher och deras högstanivå är klart högre än Linfields. Jag tror att man vinner den här matchen med viss marginal och mitt spel blir Bodö/Glimt -1 (asian handicap) till 1.98 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Bodö/Glimt -1 (asian)
Odds: 1.98
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 19 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: