14 november 2019 Turkiet Island Speltips

Speltips Litauen – Turkiet 7/6: Favoriten håller

Turkiet är stora favoriter inför bortamötet mot Litauen i den andra omgången av gruppspelet i C-divisionen av Nations League. Matchen spelas tisdagen den 7 juni 2022 med avspark kl 20:45.

Litauen – Turkiet

Nations League
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Litauen, Turkiet, Färöarna och Luxemburg gör upp i den här gruppen som är en del av C-divisionen i Nations League. Utan diskussion så är det Turkiet som gäller som stora favoriter att vinna gruppen.

För Litauens del ser dock förutsättningarna inte så goda ut. I synnerhet inte då man förlorade sin första match i lördags. Man tog då emot Luxemburg som vann med 2-0 efter att ha gjort sina mål i slutskedet av den första och den andra halvleken.

Nu ställs man alltså mot ett Turkiet som utan större problem kunde besegra Färöarna i sin premiärmatch.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Klasskillnad

Turkiet blev degraderade från B-divisionen i den senaste upplagan av Nations League. Nu sticker man ut i den här C-divisionen då man, på pappret, är det klart starkaste laget.

Turkiet höll också för favorittrycket då man i lördags besegrade Färöarna med 4-0 i Istanbul. Som väntat var det klasskillnad mellan lagen då turkarna dominerade matchbilden stort.

Annars kommer Turkiet från ett misslyckat EM förra sommaren som följdes av ett VM-kval där man lyckades knipa en andraplats i sin grupp. Det innebar att man fick spela playoff mot Portugal på bortaplan där man föll med 3-1.

Tysken Stefan Kuntz tog över som förbundskapten för Turkiet efter det smärre fiaskot i EM och han har fått bättre styr på laget. Man tog sig före Norge i VM-kvalet och man fick en bra start på Nations League i lördags.

Litauen slutade sist i sin VM-kvalgrupp där man endast tog tre poäng och insatsen mot Luxemburg senast imponerade inte. På hemmaplan brukar man annars stå upp ganska väl mot de flesta lag men det är väldigt sällan som man lyckas ta poäng. Det tror jag heller inte att man kommer att kunna göra i den här matchen.

Turkiet är för bra för den här gruppen och kan man bara ha rätt fokus så bör man vinna alla sina matcher. Jag finner anledning att tro att man vinner den här matchen med viss marginal. Mitt spel blir Turkiet -1.5 (asian handicap) till 1.86 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Turkiet -1.5 (asian)
Odds: 1.86
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 7 juni 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: